Çözüldü Rütbe sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Narkoz.exed

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
Narkoz

Discord:

narkoz.exed

Selamlar, Oyuncu Rütbeleri için tab da rütbeye göre listeleme yapamıyorum. Luckperms ile oyuncuyu rank atlayınca guruba dahil etmesi için bir kod yazdım ancak bu seferde, vip olan oyuncular rank kitlerini alamayacak. thebestranks plugininin placeholderi ile denediğimdede, tab da rütbenin yüksekliğine göre sıralanamıyor malesef ayrıca bentobox island formatted levelini thebestranksda algılıyamıyor ya yanlış placeholderi kullanıyorum yada eklenti desteklemiyor.
Nasıl olacağını anlatırsanız sevinirim veya yeni bir rank plugini önerirseniz sevinirim..
Kullandığım Eklentiler;
TAB
thebestranks

TAB gurupları..
1740579625015.webp

Selamlar, Oyuncu Rütbeleri için tab da rütbeye göre listeleme yapamıyorum. Luckperms ile oyuncuyu rank atlayınca guruba dahil etmesi için bir kod yazdım ancak bu seferde, vip olan oyuncular rank kitlerini alamayacak. thebestranks plugininin placeholderi ile denediğimdede, tab da rütbenin yüksekliğine göre sıralanamıyor malesef ayrıca bentobox island formatted levelini thebestranksda algılıyamıyor ya yanlış placeholderi kullanıyorum yada eklenti desteklemiyor.
Nasıl olacağını anlatırsanız sevinirim veya yeni bir rank plugini önerirseniz sevinirim..
Kullandığım Eklentiler;
TAB
thebestranks

TAB gurupları..
Ekli dosyayı görüntüle 259694
TAB'da oyuncuların rütbelerine göre sıralanmasını mı istiyorsunuz? Yaşadığınız sorunları ayrı ayrı yazarsanız yardımcı olabilirim.

Kullandığım Eklentiler;
TAB
thebestranks

TAB gurupları..
Ekli dosyayı görüntüle 259694
Öncellikle selam thebestranks yerine RankUP pluginini kullanabilirsiniz, bende kendi sunucumda aktif olarak kullanıyorum gui desteği mevcut.
yardım etmemi istiyorsanız discord; EXONtr

TAB'da oyuncuların rütbelerine göre sıralanmasını mı istiyorsunuz? Yaşadığınız sorunları ayrı ayrı yazarsanız yardımcı olabilirim.
Evet doğrudur, thebestranks rütbelerin sıralamasını yapamıyor

Öncellikle selam thebestranks yerine RankUP pluginini kullanabilirsiniz, bende kendi sunucumda aktif olarak kullanıyorum gui desteği mevcut.
yardım etmemi istiyorsanız discord; EXONtr
Sunucu sürümüm 1.16.5, sanırım o eklentiyi denemiştim diye hatırlıyorum..

sorting-types:
- "PLACEHOLDER_A_TO_Z:%player%"
- "PLACEHOLDER_HIGH_TO_LOW:%luckperms_highest_group_weight%"

TAB eklentisi ve placeholderlar yardımıyla bu şekilde yapabilirsiniz. LuckPermsten rankların üstünlüğüne göre gruplara weight değeri verin.

sorting-types:

TAB eklentisi ve placeholderlar yardımıyla bu şekilde yapabilirsiniz. LuckPermsten rankların üstünlüğüne göre gruplara weight değeri verin.
Luckperms ile değil, thebestranks eklentisinin placeholderini kullanıyorum. O şekilde listelemem lazım..

Permleri de thebestranks ile mi vereceksiniz .d

sorting-types:

@Murtatan 'ın dediği bu kısımda luckperms_highest_group_weight kısmını %thebestranks_rank_order% ile değiştirmeyi deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl