Bulundu Rütbe Sk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tower02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 575
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tower02

LexaMC.Keyubu.Com
Elmaslar
45
Minecraft
Tower02

Discord:

Tower02#5024

Arkadaşlar merhaba.Aklımda bir şey var fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek birileri var mı ? yapacağım şey basit aslında bir rütbe belirlemek istiyorum örn: alfa rütbesi olsun bu rütbede belli başlı itemlerin kullanılmasını istiyorum mesela alfa rütbesinde sadece demir kullanımı olacak yani demirin altında odun ve kırıktaştan başka item craftlayamayacak atıyorum elmas kazma yapamayacak veya altın kazma.Bu konuda yardımcı olabilecek birileri olursa çok mutlu olurum ^^

Merhaba dostum, anladığım kadarı ile rütbeye göre craft yapıcaksın ve aşşağıdaki kod sana yardımcı olucaktır.

Kod:
on craft:

if player's group is "dnm":

if event-item isn't "diamond":

send "Bu eşyayı craft edemezsin." to player

else if player's group is "dnm2":

bla bla

Merhaba dostum, anladığım kadarı ile rütbeye göre craft yapıcaksın ve aşşağıdaki kod sana yardımcı olucaktır.

Kod:
on craft:

if player's group is "dnm":

if event-item isn't "diamond":

send "Bu eşyayı craft edemezsin." to player

else if player's group is "dnm2":

bla bla
Aslında şöyle kullandığım pakette 5 Adet rütbe bulunmakta.Ben her rütbenin kendine has item kullanımını açmak istiyorum örneğin;
İlk rütbe olan "odun" rütbesinde sadece odun itemleri craftlanacak ikinci rütbemiz olan "tas"rütbesi bir önceki rütbenin itemlerini ve kırıktaş ile yapılan itemleri craftlayabilecek böyle böyle elmasa kadar çıkacağım yukarıda attığın kod ile nasıl bağlayabiliriz ? Teşekkürler ^^

Aslında şöyle kullandığım pakette 5 Adet rütbe bulunmakta.Ben her rütbenin kendine has item kullanımını açmak istiyorum örneğin;
İlk rütbe olan "odun" rütbesinde sadece odun itemleri craftlanacak ikinci rütbemiz olan "tas"rütbesi bir önceki rütbenin itemlerini ve kırıktaş ile yapılan itemleri craftlayabilecek böyle böyle elmasa kadar çıkacağım yukarıda attığın kod ile nasıl bağlayabiliriz ? Teşekkürler ^^
Düşündüğün şeyi yapmak için her eşyayı tek tek yazman gerek yani zor olucaktır. Ben gayet açık bir şekilde kodu yazıp attım skript bilmiyorsan hiç bulaşma bile yok biliyorum diyorsan oku anla devamını getir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl