Çözüldü Rütbe Sistemi Acilll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IEmreCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.660
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IEmreCan

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Serverime rütbe Sistemi kurmak istiyorum Plugin EZRank ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Nasıl Yapacağımı veya yapılış videosu çekip atarsanız sevinirim
YADA FACEBOOK ADRESIMDEN HAZIR DOSYALARINI ATABILIRSINIZ
FACEBOOK Adresim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba Emrecan bey. Daha açık bir şekilde söylerseniz size yardımcı olabilirim sanırım .[DOUBLEPOST=1422913453,1422909372][/DOUBLEPOST]
Merhaba Emrecan, Rank yapmak için alta linkini koydugum plugini kullanabilirsin. Nasıl yapıcagını bilmiyorsan " Türkçe anlatılmış videoda var " İYİ FORUMLAR

Plugin Linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VİDEO ;

NOT: Video Bana Ait Değildir.

Ercan Bey Ben süreli olarak değilde PARALI OLARAK ISTIYORUM

Ben süreli olarak istemiyorum Para vererek atlamalarını istiyorum

@WindArmy Kusruma bakma bilmiyordum o pluginle ilkili konu açtıgını :)

Arkadaşlar PARALI RÜTBE PLUGİNİ YAPABİLECEK ARKADAŞ BANA SKYPEDEN ULAŞSIN

Kardeşim açıklamada yaptım bu plugini istiyorum ama bunu mesela ilk rütbe Acemi Er olucak 7k vericek ve Er olucak sistem bu ama nası ayarlayacağımı bilmiyorum bilen warsa bana bilgi vaya bi örnek dosya atmasını RİCA EDİYORUM....[DOUBLEPOST=1422970745,1422969704][/DOUBLEPOST]Wind Army Kardeşim Nasıl Kullanıldığını İzleyerek Öğrendim bana EZRanksLite'ın 1.7.2 Sürümünü Bulabilirmisin ?

Eklentinin içeriğine bi bakayım. Lakin 1.7.2 desteklemiyorsa kendim yazabilirim.[DOUBLEPOST=1422974516,1422974356][/DOUBLEPOST]Sen en son sürümünü indir, Sorun çıkartmayacağına eminim. ( Umarım çıkartmaz... )

Son Sürümü 1.8 olduğu için çalışmamakta

Rica etsem biraz daha araştırırmısın. Elbet 1.7.2 sürümü vardır.

AutoRank
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl