Skript Paylaşımı Rütbe Hammaddelere Son | Harika Bir Oto Sat Skripti | v.1.0 | Düşük Bütçeli Sunucular |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BozkurtNetwork

Ziyaretçi
Önsöz
Sevgili dostlar ben bu işlerde yeniyim dün otosat skripti ararken üstüne düşüp iyice araştırma yaptıktan sonra sunuculardaki rütbehammaddeleri kaldırmaya karar verdim. Düşük bütçeli sunucuların çoğunda büyük mapler göremezsiniz çünkü dünyaları kasar sunucuda lagg oluşur ve kötü bir oyun deneyimi hissedersiniz. Bu skript ile faction , skyblock gibi en çok oynanan oyun modlarında düşük bütçeli kardeşlerimizin işine çok yarıyacak bir skript olarak düşünüyorum...

Skript Tanıtım
Skriptimiz için oyun içinden herhangibi bir kod girip aktif edilmesine gerek yok otomatikmen aktifleşir faction ve skyblock oynayıpta otosat kapatan insan varmıdır bilmiyorum. Birde bu skripteki madenlerin satış fiyatlarını görebilmeleri için oyuncularımızın ben menü hazırladım siz isterseniz menü hazırlamayarak direkt kullanın size kalmış.

Skriptin Çalışması İçin
Arkadaşlar skript sizde error verirse skript plugininizin sürümünü kontrol edin sürümüde güncelse ve hayla hata veriyorsa bukez skripti destekleyen yan pluginler kullanın böylelikle hata almazsınız yine sıkıntı yaratır iste bukez discord adresimi ekleyin yardımcı olayım #VOLKAN4785
Benim kullandığım skriptler şöyle; Skript, SkQuery, skRayFall, Tuske

Gelelim Fotoğraflara
Lapis Lazuli Satma Ve Rütbe Fiyatları
2020-12-08_20.18.03.png

Elmas Satma Her Oyuncuya Aynı
2020-12-08_20.18.15.png

Iletsim Icin Discord Adresim
VOLKAN#4785​

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    88,4 KB · Görüntüleme: 86
  • 2.PNG
    2.PNG
    47,8 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Fonksiyon kullanmanı öneririm. Başarılar...

Skript arkadaşa ait değil.
Insanlarin konusunu baltalama isteğine hayranım tek yaptiğın baltalamak dun araştır emek ver diyorsun istek istediğimde araştırıp birşeyler yaptığımda paylaştığımda bukez burayı baltalıyosun insanlarla uğraşmayı bırak kendi işine odaklan forumda herhangibi bir plugin paketin de bu skriptin aynisini bul sen paylaş eğer bulamıycaksan boş yapmıyacaksın. Dün istek skript istedim diye insanlar senin kölenmi dedin bugün biseyler yapmaya calisip paylastığımda forumumu baltalıyosun kendi işine odaklan güzel kardeşim.

Insanlarin konusunu baltalama isteğine hayranım tek yaptiğın baltalamak dun araştır emek ver diyorsun istek istediğimde araştırıp birşeyler yaptığımda paylaştığımda bukez burayı baltalıyosun insanlarla uğraşmayı bırak kendi işine odaklan forumda herhangibi bir plugin paketin de bu skriptin aynisini bul sen paylaş eğer bulamıycaksan boş yapmıyacaksın. Dün istek skript istedim diye insanlar senin kölenmi dedin bugün biseyler yapmaya calisip paylastığımda forumumu baltalıyosun kendi işine odaklan güzel kardeşim.
:D sen noldu bi gaza gelmişsin dün istediğin skripti attıktan sonra sunucumda abone rolu istiyordun süt dökmüş kediye dönüp
adam fonksiyon kullan demiş bende skript onun değil dedim skript seninmi ki baltalıyım oğlum ?:D

:D sen noldu bi gaza gelmişsin dün istediğin skripti attıktan sonra sunucumda abone rolu istiyordun süt dökmüş kediye dönüp
adam fonksiyon kullan demiş bende skript onun değil dedim skript seninmi ki baltalıyım oğlum ?:D
Bak tekrar diyorum yeniyim heryerde belirtim tekrar belirteyim YENiYIM öncekle bunu aklına sok evet paket istedim bu ayıp birşey değil çünkü araştırıyorum fikir sahibi oluyorum ve skriptin tamami bana ait hepsini ben kendim skript becerimle yazdım diye bir iddia atmamışım birşeyler yapip ekliyip paylaşmişim insanlarin arastirma yapmasinda birseylerde gelismeye calismasi niye bukadar batıyor anlamış değilim işi biliyor olabilirsin harika skript yaziyo olabilirsin belkide Turkiyede en buyuk sunucuyada sahip olabilirsin ama kalkıpta insanların birşeyler yapmaya çalısmasina balta koyamazsın önce uslubunu düzelt ondan sonra forumlarda yorum yap bence. Ve herşeye burnunu sokma

Ve ben senden sunucun icin abone rolu filanda istemedim ben youtubeden bir paket gormustum oda sans eseri senin paylasimin cikti paketi almak icin kanalina abone olmustum sende hakkim olan seyi attin burda kalkip egonu tatmin etmeye gerek yok sunucunda abone rölü istediğime dahir kanıt göster eyvallah diycem

Bak tekrar diyorum yeniyim heryerde belirtim tekrar belirteyim YENiYIM öncekle bunu aklına sok evet paket istedim bu ayıp birşey değil çünkü araştırıyorum fikir sahibi oluyorum ve skriptin tamami bana ait hepsini ben kendim skript becerimle yazdım diye bir iddia atmamışım birşeyler yapip ekliyip paylaşmişim insanlarin arastirma yapmasinda birseylerde gelismeye calismasi niye bukadar batıyor anlamış değilim işi biliyor olabilirsin harika skript yaziyo olabilirsin belkide Turkiyede en buyuk sunucuyada sahip olabilirsin ama kalkıpta insanların birşeyler yapmaya çalısmasina balta koyamazsın önce uslubunu düzelt ondan sonra forumlarda yorum yap bence. Ve herşeye burnunu sokma
Sana balta koyan yok :d ayrıca burası bir forum bunları kaldırman gerekli.

Sana balta koyan yok :d ayrıca burası bir forum bunları kaldırman gerekli.
Dostum ben bu forumda yüzlerce konuya baktım bissürü destek aldım pluginler hakkında bayağı bir bilgim oldu birgünden birgüne hergün aynı kisinin ayni insanin konusunu baltamaya çalıştığına tanık olmadım ya bu forumun skript tarafı farklı işliyor yada senin davranış biçimin bayağı yanlış dün skript istedim diye insanlar senin kölenmi dedin bugün birşeyler yapmaya çalısıyorum yine baltama peşindesin ya profil fotomu nick namemi filan beğenmedin derdin benimle yada gerçekten üslub tarzın çok yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl