Çözüldü Rütbe eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

naganetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
34
Minecraft
KINGXIEJ

Discord:

xiej_

Önereceğiniz bir rütbe eklentisi var mı ?

The best ranks adlı plugini kullanmak istedim ancak,menüsü vs ne yaparsam yapayım yüklenmiyor.

Önereceğiniz bir rütbe eklentisi var mı ?

The best ranks adlı plugini kullanmak istedim ancak,menüsü vs ne yaparsam yapayım yüklenmiyor.
TBR güzel ama menüsü yüklense dahi kullanmanı tavsiye etmem. Eklenti sahibi çok kibirli ve yardımcı olmuyor, kendisi türk zaten... Oyuncular rütbe atladığında ayarladığımız komutları, ödülleri alamıyorlar vb. gibi sorunlar oluyor. Bende sağlam bir rütbe-rank eklentisi aramaktayım bulursanız aydınlatın beni de :)

O sırada başka bir sürü işim olmasına rağmen sabah akşam ben:

1702967192049.png

1702967257581.png

Oturuyorsun beş kuruş beklemeden ücretsiz eklenti yazıyorsun, paylaşıyorsun, yine beş kuruş para beklemeden yıllardır destek veriyorsun ama yine de linçleniyorsun

O sırada başka bir sürü işim olmasına rağmen sabah akşam ben:

Ekli dosyayı görüntüle 232427
Ekli dosyayı görüntüle 232428

Oturuyorsun beş kuruş beklemeden ücretsiz eklenti yazıyorsun, paylaşıyorsun, yine beş kuruş para beklemeden yıllardır destek veriyorsun ama yine de linçleniyorsun
1702972399145.png

(Israr ettirmeden direk cevabı verseniz keşke ve 1 yıl olmuş baya sağlam desteğiniz varmış "hala cevap gelmedi)

Kimseye olduk yerde laf atacak bir insan değilim. İlk eklentiyi kurduğumda saçma bir hata veriyordu paylaştım ve wikiye bakmamı söyledin baktım olmadı tekrar ısrar edince placehodler ile alakalı olduğunu söyledin ve bir şekilde düzeltmişim o zaman. Sonrasında ne sorarsam wikiye bak dedin lakin wikiden anlaşılmayan kısımlar var bunuda belirttim. Herşeyi geçtim sadece ben değil konuştuğum birkaç kişi hakkınızda benim bile demek istemeyeceğim şeyler söyledi gerçekten gördüğüm kadarıyla genel kanı kibirli olduğunuzdan yana. Herşey bir kenara anlayış gösteririm çok fazla kişiyle ilfileniyorsunuzdur lakin sorulan her soruyu wikiye bak diye cevaplayacaksanız wikinizi biraz daha anlayışlı yapmanızı tavsite ederim.
"Keşke ücretli yapsaydınız da güzel bir destek sağlasaydınız.

Rankup plugini işinizi görecektir. Menü için de deluxe menüs plugini işinize yarar.

Son düzenleme:
Merhaba,

Sorun çözüldüyse lütfen belirtin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl