Bulundu rütbe atlama skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 95
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
merhaba arkadaşlar ben rütbe atlama skripti istiyorum skript şöyle olcak /rütbeatla yazınca oyuncuyu olduğu rütbeden bi üst rütbeye atlatacak oynamasüresi ve para gereksinimli ben size gerekenleri söyliyim
------------------------------
default / demir , 5 saat , 1000 para
demir / altın , 15 saat , 2000 para
altın / elmas , 45 saat , 3000 para
elmas / zümrüt , 80 saat , 4000 para
zümrüt / epic , 165 saat , 5500 para
-------------------------------
bu şekilde olcak arkadaşlar şöyle anlatıyım default dan demire atlması için 5 saat oynaması bide 1000 parası olması lazım diğerleride ole aynı mantık bide şunu diyim mesala 5 saat oynadı 1000 de parası var /rütbeatla yazıp default dan demir rütbesine geçti o 1000 parası onda kalmasın silinsin yani anlatabildim diye düşünüyorum bide

/rütbeatla yazınca gereksinimleri karşılamayan kişilere sole mesaj cıksın

2025-04-06_15.04.43POENASAGA.webp

bu şekilde olcak ama mesala atıyorum demir rütbesi için bole olcak altın rütbesi için orda 15 saat 200 para yazcak yani o resimdeki tik işareti ve çarpı işareti de mesala oyuncun 500 parası var ama 2 saat oyun süresi yok Oyun Süresi yazan yerde X işareti olcak ama Oyun Parası olan yerde tik işareti olcak yani o oyuncunun o gereksinimi karşilidağını anlıcak şekilde bide son rütbeye ulaşan kişi /rütbeatla yazınca son rütbeye ulaşmıssın daha fazla rütbe atlayamazsin yazısısı çıksın o /rütbeatla komutunun iznide rütbe.atla olcak yapabilirseniz teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl