Skript Paylaşımı Rütbe atlama skripti 1.8.x/1.8.8

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zamuray07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.245
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zamuray07

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
25
Facebook
/profile.php?id=100077382851789

Discord:

Samurai #0579

Rütbe atlama skripti 1.8.x/1.8.8
Merabayın arkadaşlarım Rütbe atlama skripti ile karşınızdayım benim bayadır arayıp da bulamadığım sonrasın da kendim yazdığım sunucumda kullandığım kullanışlı bir skripttir kendileri dilerseniz size tanıtayım buyurun efenim.

<<Kodlar>>
/rutbeatla
/killsayı

/rutbeatla yazdığınızda belli miktar para ve belli miktar öldürmeye sahip olursanız sizi bir sonra ki rütbeye atlatır. Siz belirlenen fiyatı değiştirebilirsiniz. (ben direkt olarak sunucumdan attığım için para miktarı 1.000.000TL ve Öldürme miktarı ise 50 Kill'dir.)

Kill sayınızı öğrenmek için /killsayı yazabilirsiniz.

<<Görseller>>
2022-01-27_11.12.22.png

2022-01-27_11.13.02.png

<<İndirmek için>>
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

<<Virustotal>>

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim teşekkürler.

Son düzenleme:
şimdi bana göre şimdiki sunuculara bakarsak iş görürmü görür ama şimdi eklentisi varken ben neden skript seçeyimki.

şimdi bana göre şimdiki sunuculara bakarsak iş görürmü görür ama şimdi eklentisi varken ben neden skript seçeyimki.
sen seçmezsin ama belki başkası kullanmak isteyebilir maksat milletin işi görülsün, senin seçimlerin değil.

sen seçmezsin ama belki başkası kullanmak isteyebilir maksat milletin işi görülsün, senin seçimlerin değil.
ben bunu sadece öneri olarak verdim seçim olarak degil yanlış anladınız

Merhaba indirme linkini güncelleyebilirmisiniz indiremiyorum '':/''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl