Çözüldü Rusyadan Türkiye sunucusu açmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Yanlış yere açtıysam üzgünüm. Nereye açacağımı bilemedim.

Bu aralar çocukluğuma dönüp güzel bir sunucu açmayı düşünüyorum ama bu iştende hiç olmassa para çıkarmak istiyorum. Kendim Rusyadayım acaba buradan Türkiyede sunucu açsam, kazandığım parayı kendi kartıma çeke bilirmiyim? Anlamanız için söylüyorum, Rusyada VISA, MASTERCARD, Paypal gibi yerler çalışmıyor.​

Bunun için paytr gibi yerlere danışırsanız dhaa net bir cevap elde edebilirsiniz

Türkiye'de bir şirket aç, mükellef gibi yerler senin için uzaktan açıp her şeyi hallediyor. Sonra kazancını vergilendirip, oradan kriptoya atıp çekebilirsin.

Stripe kullan ama ödeme başı %2.9 kesinti alacaksın

O halde tr de arkadaşın var ise veya ortağın onun üstünden yapabilirsin ödeme işlemini sana uygun olan bir uygulama veya ödemr biçimiyle sana gönderebilir. Açıkçası pek hakim değilim verdiğim bilgi hatalı veya eksikse affedin.

WebMoney kullanmayı deneyebilirsiniz, tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum fakat açıklamasında uluslararası ödeme sistemi (online) olduğu yazıyor.

Türkiyede şirket mi açmak gerekiyormuymuş sunucu için? Bende TR vatandaşlığıda yok

Peki ya Webmoney, minecraft sitesine bağlanıyor mu?

Peki ya kriptoya çeke bilirmiyim?
LeaderOS üzerinde araştırdım fakat öyle bir bilgi bulamadım ayrıyetten LeaderOS AI'e sordum ancak oda bulamadı LeaderOS +30 ödeme yöntemi barındırıyor illa bir şekilde alırsın o parayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl