whiskeytr
Port açtınızmı? IP adresi doğrumu? serverproperties'de ip adresi boşmudur?Run.bat ile sunucuyu başlattığım zaman arkadaşlarım sunucuyu göremiyor ve bağlanamıyor. Sebebi nedir? Nasıl çözerim bilmiyorum.
Run.bat ile sunucuyu başlattığım zaman arkadaşlarım sunucuyu göremiyor ve bağlanamıyor. Sebebi nedir? Nasıl çözerim bilmiyorum.
işlerim olduğu için bilgisayar başına oturamadım kusura bakmayın cevap veremedim. ufak bir detayı söylemeyi unutmuşum server.jar dan başlatınca sunucuyu görüyorlar ve bağlanabiliyorlar ama run.bat ile başlatınca göremiyorlar ve bağlanamıyorlar. Ben her türlü girebiliyorum.Bunun sebepleri şunlar olabilir;
Portunuz kapalı olabilir sunucu bilgisayarınızda ise,
Server.properties ip kısmı boş olmalı,
Verdiğiniz ip vds ise public ipv4 olmalı yanlış ip olmadığından emin olun.
Bu hatalardan birini bulursanız söylemeniz durumunda yardım ederiz.
Run.bat ile açtığında konsol vs geliyor mu ?işlerim olduğu için bilgisayar başına oturamadım kusura bakmayın cevap veremedim. ufak bir detayı söylemeyi unutmuşum server.jar dan başlatınca sunucuyu görüyorlar ve bağlanabiliyorlar ama run.bat ile başlatınca göremiyorlar ve bağlanamıyorlar. Ben her türlü girebiliyorum.
Akiserius#1871
run.bat açıldığında bat sunucu consolesi oluyor mu hata geliyor mu ? console log geliyor mu ? eğer isterseniz daha iyi yardımcı olmak için discorda geçebiliriz ekran açarsanız daha rahat yardımcı olurum.işlerim olduğu için bilgisayar başına oturamadım kusura bakmayın cevap veremedim. ufak bir detayı söylemeyi unutmuşum server.jar dan başlatınca sunucuyu görüyorlar ve bağlanabiliyorlar ama run.bat ile başlatınca göremiyorlar ve bağlanamıyorlar. Ben her türlü girebiliyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!