XBrexorX
Bin bilsen de bir bilene sor.
- Elmaslar
- 193
- Minecraft
- XBrexorX
Discord:
XBrexorX#2521
- Minecraft Sürümleri
- 1.8-1.13.2
Merhabalar, arkadaşlar umarım iyisinizdir. Bugün sizlere Rules eklentisini tanıtacağım. Rules eklentisinden hafiften bahsedelim. Yazımızın ilerleyen kısımlarında daha detaylı bahsedeceğiz, buna özet diyebiliriz.
Rules eklentisi oyuncularınızın oyuna ilk girdiği zaman sunucunuzun kuralları yazılı olduğu bir gui yani menü çıkarıyor. Bu menüde oyuncunun kuralları kabul etmesi için bir buton gibi bir şey mevcut. Oyuncuların kuralları kabul etmemesi için de buton gibi bir şey mevcut, oyuncu eğer kuralları kabul etmiyorum butonuna basarsa oyundan "Kuralları kabul etmelisiniz" tarzı bir sebepten dolayı oyundan atılıyor. Bunları config dosyasından editleyebilirsiniz.
Öncelikle sizden özür diliyorum. Çünkü bu eklenti ile ilgili elimde bir görsel mevcut değil, oyundan ekran fotoğrafı almaya da açıkcası üşeniyorum. :D
Default yetkiler:
rules.view ⤏ Oyuncular /rules komutunu kullanmasını sağlar. İsterseniz kurallar menüsününü açılmasını sağlayan komutu ekran alıntısında gördüğünüz yerden değiştirebilirsiniz. Bu yer eklentinin config dosyasında mevcuttur.
Eklenti nasıl yüklenir?
⤷ Aşağıda verdiğim Spigot linkinden bu eklentiyi indiriyorsunuz.
⤷ Sonra Web Panel veya VDS de plugins dosyasının içine bu eklentiyi yüklüyorsunuz.
⤷ Sonra sunucunuzu yeniden başlatıyorsunuz ve eklenti yüklenmiş oluyor.
⤷ Config dosyasından dilediğiniz gibi editleyebilirsiniz.
⤷ Eğer eklentiyle ilgili bir sorun yaşarsanız Mc-Tr de Eklenti destek konusu oluşturabilirsiniz.
Eklentinin indirme sayfası:
⤷
NOT: Eklenti ücretsizdir.
Herkese iyi günler, iyi forumlar dileriz.
Rules eklentisi oyuncularınızın oyuna ilk girdiği zaman sunucunuzun kuralları yazılı olduğu bir gui yani menü çıkarıyor. Bu menüde oyuncunun kuralları kabul etmesi için bir buton gibi bir şey mevcut. Oyuncuların kuralları kabul etmemesi için de buton gibi bir şey mevcut, oyuncu eğer kuralları kabul etmiyorum butonuna basarsa oyundan "Kuralları kabul etmelisiniz" tarzı bir sebepten dolayı oyundan atılıyor. Bunları config dosyasından editleyebilirsiniz.
Öncelikle sizden özür diliyorum. Çünkü bu eklenti ile ilgili elimde bir görsel mevcut değil, oyundan ekran fotoğrafı almaya da açıkcası üşeniyorum. :D
Default yetkiler:
rules.view ⤏ Oyuncular /rules komutunu kullanmasını sağlar. İsterseniz kurallar menüsününü açılmasını sağlayan komutu ekran alıntısında gördüğünüz yerden değiştirebilirsiniz. Bu yer eklentinin config dosyasında mevcuttur.
Eklenti nasıl yüklenir?
⤷ Aşağıda verdiğim Spigot linkinden bu eklentiyi indiriyorsunuz.
⤷ Sonra Web Panel veya VDS de plugins dosyasının içine bu eklentiyi yüklüyorsunuz.
⤷ Sonra sunucunuzu yeniden başlatıyorsunuz ve eklenti yüklenmiş oluyor.
⤷ Config dosyasından dilediğiniz gibi editleyebilirsiniz.
⤷ Eğer eklentiyle ilgili bir sorun yaşarsanız Mc-Tr de Eklenti destek konusu oluşturabilirsiniz.
Eklentinin indirme sayfası:
⤷
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
NOT: Eklenti ücretsizdir.
Herkese iyi günler, iyi forumlar dileriz.