Ruined of Reborn | RPG - Klanlar,Sevgili,Ev Almak Ve Bir Çoğu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Junitre

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Resimler:

Haritanın özellikleri:
. Türkçe ve İngilizce dil seçeneği!

(Türkçe çeviri de hatalar olabilir. Diyaloglar ve görevler dışında itemler çevrilmedi!)
. Birçok, çeşitli Npcler!
. Muazzam, kapsamlı bir ana hikaye!
. Birçok krallıklar, kabileler, köyler, diyarlar!
. Zamanda yolculuk!
. Hapishane hayatı!
. Kız arkadaş yapmak!
. Kabile üyelerine özel yeni bir dil yazıldı!
. Kendi ordunu kurma!
. Birbirinden çeşitli görevleri yapma!
. Hanı satın alma ve günlük gelir işleri!
. Yeni ekipmanlar! (Kılıç, ok, büyü sopası ve zırhlar...)
. Loncalar! (Hırsız loncası...)
. Event'ler! (Şehirlere bir anda saldıran haydutlar...)
. Gemi savaşı, mürettebat olma!
.Yeni bir evren Quaren! (Ejderha, ork, iskelet, dwarf, elf...)
. Kocaman bir harita!
. Lider olma! (Kabile...)
. Dinler! (Müslümanlık, hristiyanlık...)
. Çeşitli Boss savaşları! (İskeletleri canlandıran necromancer'lar, ejderhası olan bosslar...)
. AKLA GELEMEYECEK BİRÇOK YENİ ÖZELLİK BU HARITADA, RUINED OF REBORN'DA !!!

Ekip:

Junitre

Adragos
Reload
OrnitorenkAdam

Link:

Mediafire:

VirusTotal:

Son düzenleme:
Forumumuzda * gibi para kazanma ve/veya kısaltma linkleri yasaktır.

zaten tekrarlıyorum 1. resim alıntıdır. uygun şekilde kanıtlanmıştır. kendileride kabul etmiştir.
ayriyetten Map i geçersek bu dedikleriniz çok güzel , Mesela Han satın alma vb bu tarz şeyleri seviyorum ve destekliyorum. ayriyetten uygun bi sponsor bulabilirseniz RPG sunucusu açabilicek potansiyeliniz var.
iyi forumlar.

(Önceki konunuz silinmiş , uzatmak istemiyosanız aynı şeyleri yazmayın. zira yapıcı bi yorum olduğunu düşünüyorum)

Bu kuralları bilmiyordum,değerli yorumlarınız için teşekkürler.Linki değiştirdim.

Ne Olsuğunu Daha Çözemedim Açıklarmısın Sana Zahmet :D İlk Sunucu Falan Sandım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl