Bulundu RuinCraft Ortak ve Ekip Arkadaşlarını Arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ejdzeys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 545
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ejdzeys

RuinCraft
Elmaslar
11

Discord:

.ejdzey

Öncelikle selamlar herkese kendimden bahsetmek gerekirse ben Yiğit 23 yaşındayım. Yaklaşık 6-8 yıl civarı minecraft oyunculuk ve sunucu yönetim geçmişim bulunmakta. Şuan hali hazırda aktif bulunan bir hub(çekirdek) sunucum bulunmakta.

Sizlere bahsetmek istediğim ilk şey tabiki de ortaklık olacak ortaklık şartlarım kimine göre ağır gelebilir ama doğru kişi ile çalışmak her zaman için en iyisi olacaktır.

Yaşça büyük, minecraft piyasasına hakim, eklentilerden anlayan, üslubu güzel, oyuncularla güzel bir şekilde ilgilenebilecek büyük ölçüde sunucu deneyimi olan ortak arıyorum.

İkinci şey ise tabiki de hali hazırda bulunan sunucumuza ekip arkadaşları bulmak olacak.

Alınacak Roller:
- Tasarımcı
- Geliştirici(Developer), Pluginer
- Discord Moderatörü
- Asistan

Başvuru Şartları:
- Yaşça olgun
- Mikrofonu Bulunan
- Deneyimli
- Saygılı

Eğer herhangi bir sunucu çatısı altında çalışmayıp sadece özel çalışmalar yapıyorsanız bu konuda da özelden bana ulaşarak görüşme sağlayabiliriz.

- Başvuru Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- Discord: ejdzey#0001

Öncelikle selamlar herkese kendimden bahsetmek gerekirse ben Yiğit 23 yaşındayım. Yaklaşık 6-8 yıl civarı minecraft oyunculuk ve sunucu yönetim geçmişim bulunmakta. Şuan hali hazırda aktif bulunan bir hub(çekirdek) sunucum bulunmakta.

Sizlere bahsetmek istediğim ilk şey tabiki de ortaklık olacak ortaklık şartlarım kimine göre ağır gelebilir ama doğru kişi ile çalışmak her zaman için en iyisi olacaktır.

Yaşça büyük, minecraft piyasasına hakim, eklentilerden anlayan, üslubu güzel, oyuncularla güzel bir şekilde ilgilenebilecek büyük ölçüde sunucu deneyimi olan ortak arıyorum.

İkinci şey ise tabiki de hali hazırda bulunan sunucumuza ekip arkadaşları bulmak olacak.

Alınacak Roller:
- Tasarımcı
- Geliştirici(Developer), Pluginer
- Discord Moderatörü
- Asistan

Başvuru Şartları:
- Yaşça olgun
- Mikrofonu Bulunan
- Deneyimli
- Saygılı

Eğer herhangi bir sunucu çatısı altında çalışmayıp sadece özel çalışmalar yapıyorsanız bu konuda da özelden bana ulaşarak görüşme sağlayabiliriz.

- Başvuru Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- Discord: ejdzey#0001
Peki sunucu açıldıktan sonra çalışan arkadaşlara ücret verilicek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl