Furkan Oruc
Ayıpsınn knksszz
- Elmaslar
- 473
- Minecraft
- Lijye
Discord:
Furkan Oruc#8686
Furkan Oruc / Sunucu Kurucusu Discord / Furkan Oruc#8287 |
Koray Ceylan / Sunucu Kurucusu Discord / Palneun#8303 |
Serhatke / Sunucu Yöneticisi | Batuhan / Sunucu Yöneticisi | Mert / Krasera / Sunucu Yöneticisi |
RubySkyMC 1 Yıldır Aktif
Sunucumuz 2018 1 kasım yılında açılmıştı, tarihlere göz atıyoruz ve 1 kasım 2019 kocaman 1 yıl geçmiş. Hangi ara nasıl geçti ? Sunucumuzda dakikalarını vermiş yetkililere, ekibimden geçmiş +30 yetkiliye, bize gönlünü vermiş değerli oyunculara, bizi sevmiş bize kredi yüklemiş yeri gelmiş yardımda bulunan, bana sunucu hakkında bazı hatalarda bana vakit ayırmış, sunucumuzda bizlerle çeşitli etkinliklere katılmış, herkese teşekkür ederiz. Nice senelere arkadaşlar
Üst kısımda yönetim ekibimizden bahsettim. Dilerseniz konumuza geçelim .
Sunucu Bilgileri
1 Yıldır kesintisiz hizmet veren bir sunucuyuz. Bir çok tecrübemiz oldu bir çok yetkilimiz oldu, bir çok dost edindik. 8 gb ram 150 kapasiteli bir sunucumuz var. Bu durum artar veya azalabilir. Ekibimiz ile 8 aydır birlikte iş yapıyoruz. En sağlam kadromuz bu şekildedir. Açacağımız survival sunucusunda yetkili arkadaşlar arıyoruz.
İddia ediyorum ki açacağımız survival en iyisi 1.14.4 sürümünün tacı olacaktır!!
Kendimize ve ekibimize oldukça güveniyoruz.
İşte hangi bölümlerde ne alımlarımız var haydi bakalım !!
Sunucu İçi Yetkililer | Sunucu Sitesi Yetkililer | Sunucu Discordu Yetkililer | Diğer |
[Yetkili] kategorisinde iş yapacak arkadaşlar | Destek yetkilisi | Discord Moderatörü | Developer alımları |
[Moderatör] kategorisinde iş yapacak arkadaşlar | yakında :evet: | Discord Oyun İçi Chat Takip Yetkilisi | Youtuber Alımları |
[HaritaÜreticisi] kategorisinde iş yapacak arkadaşlar | Site yöneticisi :evet: | :hayir: | Yayıncı Alımları |
[Sunucu Yöneticisi] iş yapacak arkadaşlar | xenforo yazılım bilgisi olan arkadaşlar | :hayir: | Tasarımcı Alımları |
Yetkili
Yetkili rankına sahip olabilmek için 15 yaşından küçük olmamanız lazım. Mikrofon şart !
Moderatör
Daha önce bir sunucu yönetmiş olmanız gerekmektedir. Yetkili rütbesindeki insanları her hafta yönetecek olgun biri olmalıdır.
Harita Üreticisi
Sunucumuzdaki çeşitli etkinlikler için harita tasarlaması yeterlidir. Mikrofon zorunludur.
Sunucu Yöneticisi
Zor bir iş olduğu için yükü çok fazla olacaktır. Sunucumuz tek bir oyun moduna sahip değildir. A dan z ye yönetecektir. Mikrofon şarttır. +16 yaşından büyük olması ön görülmektedir.
Discord Moderatörü
RubySkyMC Discord botu ile ilgilencektir. Ayrıca discordu aktif tutacaktır. Çeşitli izinleri olacaktır kendine güvenmesi gerek. Mikrofon şart arkadaşlar.
Tasarım / Developer
Xx alanında kendine güvenip oldukça yetenekli olması gerekmektedir. Developer ve tasarımcı arkadaşlar TL ile çalışacaklardır!
Youtuber / Yayıncı
İyi bir kanalı varsa bizlere para karşılığında video çekip içerik yönetmek zorundadır.
Başvuru Formu
*Adınız:
*Soyadınız:
*Bölüm:
*Yaşınız:
*Discord adresiniz:
*Skype adresiniz:
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz:
*Neden biz:
*Neden siz:
*Amaçlarınız:
*Sunucudaki hedefleriniz:
Ek Notlarınız(yok ise yok yazabilirsiniz):
Hakkımızda Son Olarak
RubySkyMC muhteşem skyblock / survival oyunundan oluşan bir minecraft sunucusu. 2018 yılından bugüne kesintisiz hizmet veriyor ve sizleri eğlendirmeye devam ediyoruz. 1 Yıldır aktif ve hala aktif olarak piyasada olan bir sunucu !!
İletişim Bilgileri
Discord = Furkan Oruc#8287
Not [ Lütfen Okuyunuz ]
Başvuru formunu dilerseniz forum konusu üzerinden veya discord dm atarak başvurabilirsiniz.
Konumuz özenle hazırlandı okuduğunuz için teşekkür ederim. Başvuracak arkadaşlara başarılar RubySkyMC Yönetim Ekibi
Proje sahibi Furkan Oruc tur. Proje Furkan Oruc tarafından yönetilmektedir.
Copyright © 2018-2020 RubySkyMC Minecraft Server™