Çözüldü RubyAnarchy sevmediği insanların IP adresini dağıtıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meta361
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 15.364
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm bu kesinlikle yanlış bunu monarch yapıyor bunu !2312

Ortalama türk anarşi sunucu iqsu, şu ip sızdırılma olayından 1 dakika ile kurtuldum ve iyiki kurtulmuşum. Efe "Dağdelen" (burası ailevi bir forum, sövmeden yazmak bile zor) adlı 15 yaşındaki arkadaşın serverine gireceğinize single player girip creativeden dupe yapın, o serverde aynı zaten. Tek fark haftada 1 yenilenip ipleriniz ve şifreleriniz satılmıyor. Biraz ekliceğim bişiler:

Kendisi ile 2 - 3 gündür dcden yazışmalarımız oldu minik minik, sürekli açığı verdiğimde yada işine gelen bişi söylediğimizde engel yiyoruz ve bu chat tepkisi ile geri açılıyor. Sunucusunda adminler üstünüzde geziyor lag olduğu an ve dupe yaparken bile ban yiyebiliyorsunuz. Bu server faction un hileli halidir ve yaptığı tek şey s** coreyi (ki buda iyi bi core değil) editleyerek ben yazılımcıyım demesi.
olm bari yalan söyleme avanak network'ün admini

Bunlar, Sözde Türk "Anarşilerin" 5. ve aynı hatası. Bilen vardır belki bilmiyorum eskiden yine bir kaç ortada türk anarşisi dolaşıyordu, ve kurucuları tam bir toxic'di sunucularına anarşi denemezdi bile. o sunucularda aynı olaylardan bir kaçı olmuştu örnek verirsek ip yayma ve oyuncuları banlama gibi, oyuncular forumlara girip hakkında kötü sözler söylemek veya sunucuyu çökertmek yerine sunucuyu bırakıyorlardı veya proxy ile giriyorlardı, yani sunucuları forumlarda kötülemek yerine sunucuyu bırakabilirsiniz yada proxy ile girip sunucuda oynamaya devam edebilirsiniz, inanıyorum ki sunucuyu sevenler vardır.
Sunucuyu sevenler elbette var fakat bu sunucu için kimsenin bilgisi güvende değil, bu inkar edilemez bir gerçek. Anarşi sunucusu, zaten insanlar 2 amaçla oynar. Ya standart oyuncular gibi base bul dupe yap pvp at insanları traple, yada sunucuyu yık. Biz ikinci belirttiğim kısımda yer alıyoruz. Bunu fixleyemeyi dahi bilmeyip anarşi sunucusu açması maalesef kendi hatası. Konuyu buraya taşımamızın sebebi zaten IP'lerin yayılması.

olm bari yalan söyleme avanak network'ün admini
1. Olarak HiTech28 avanak faction admini deil?

2.ci olarak efeye çok kez açık(lar) dan gerek ben gerek takımım bahsettik ve kullan napalım dedi. 1 2 kişiyi geçici packet yada kalıcı banladığımızda ( ki ban packet ile attırdığımız bi tür adamlar açamaz 1iq bilgileri ile) 2 3 hafta sinir olduğum new kitleyi boat ghost block fly kick vs vs banladım) ve discord ardından serverdan ban yedim
Geçenlerde serverin nerdeyse içinden 2.kez geçilceğini duydum ve bende buna katıldım inkar etmiyorum. Bazı real sunucu sahipleri ipleri ifşalamadam önce bana bi söz verilmişti. Arkadaş silip editlediği için kanıtım yok ama kendisine serverda ban yemiceğimize dair verdiği sözü ve gizlilik kuralları yazısını ( sitede mevcut idi şuan varmı bilmiyorum) hatırlatmak isterim. Türk anarşi olarak zeldanın bir yerini neyse
Yani çocukların açtığı anarşi girmeyin girdirmeyin

Ayrıca serverda bir ara azcık uğraş ile milleti boat ban açıktı türk anarşi ortalama fix ?

Bunlar, Sözde Türk "Anarşilerin" 5. ve aynı hatası. Bilen vardır belki bilmiyorum eskiden yine bir kaç ortada türk anarşisi dolaşıyordu, ve kurucuları tam bir toxic'di sunucularına anarşi denemezdi bile. o sunucularda aynı olaylardan bir kaçı olmuştu örnek verirsek ip yayma ve oyuncuları banlama gibi, oyuncular forumlara girip hakkında kötü sözler söylemek veya sunucuyu çökertmek yerine sunucuyu bırakıyorlardı veya proxy ile giriyorlardı, yani sunucuları forumlarda kötülemek yerine sunucuyu bırakabilirsiniz yada proxy ile girip sunucuda oynamaya devam edebilirsiniz, inanıyorum ki sunucuyu sevenler vardır.
Burda objektif olabilirmiyiz?

Authme şifreleri ve ipler adminin elinde ki bu normal

ama sunucu yu patlatmamaız ve içinden geçmememiz için neyimiz varsa ifşalayarak tehdit etmesi bence normal bişi değil. EĞER geçmişe bakarsak bunu başaranilen anarşilerde var. En sevdiğimden örnek vereyim: zelda hanımın açtığı yap sabun (?)

* 3iq clown değilseniz bir zahmet de türk anarşi sunucularında oynamazsınız
aviana da ruby de ya da diğer tüm tğrk anarşilerin hepsi claimsiz faction yok klanmış sik gibi sunucu hepsi

Rabi "faction" yalayıcı kitle konuyu terk edebilirmi?

aviana da ruby de ya da diğer tüm tğrk anarşilerin hepsi claimsiz faction yok klanmış sik gibi sunucu

Bruh

aviana da ruby de ya da diğer tüm tğrk anarşilerin hepsi claimsiz faction yok klanmış sik gibi sunucu hepsi
isteyen istediği yerde oynar, biz burda bu hataya düşmesinler diye insanları uyarıyoruz.

Bu Sunucu Hakkında Ilk Ve Son Kez Konuşmamdır .
Efe Dağdelen Adlı Şahıs Tam Olarak Tarihini Bilmiyorum Fakat ElmasOyuncu Adlı Sunucusunu Sürdürürken Ben O Zamanlar K*****R Adlı Firmada Yetkili Gibi Birşeydim Tam Yetki Demeyelim Ama Sözüm Geçiyordu Bu (K) Firması ElmasOyuncunun Dosyalarını Çaldı Ve Kendine Böyle bir Sunucu Açacağını Belirtti Bu Konuda Kendisine Babasını Tam Desteğimi Sundum Hatta MC-TR De Konu Bile Açmıştık Buna Nazaran Kendisini Ilk Bu Yolla Tanımıştım Sonrasına Gelicek Olursak Bana Sunucusunda Gamemode Verdi , Oyuncuların Kordinatlarını Sattığını Söyledi Yan Hesabından Kit Sattığını Söyledi , Bunlarıda Bi Kenara Bırakıcak Olursak Sunucusunu Haftada Veya Ayda Bir Sıfırladı Anarşi Sunucularında Sıfırlamaya Gibi Bir Olay Söz Konusu Bile Değildir Emekler Verilir Baseler Yapılır Map Paltatırız Biz Aviana Olarak Firma Kaynakları Olaylar Haricinde Sunucumuzu Hiç Sıfırlamadık (1 kere sıfırlandı) 6 Aydır Açığız Buraya Reklam Yapmaya Gelmedim Sadece Sormak Istediğim Şey Şu 6 Aydır 1₺ Bile Kar Etmeden Bu Sunucuyu Sürdürüyorum Azureden GoogleCloud'dan Bedava Vdsler Çekerek Ayda Bir Sıfırlanan IP Paylaşan Kordinat Satan Emeğinizi Hiç Eden Adamın Sunucusunda Niye Oynuyorsunuz Yemin Ediyorum Zerre Karım Yok Sırf O Çocuğun Sunucusunda Oynamayın Diye Çerçeve Çerçeve Diye Ağladığınız Dupeyi Ekledim Servera Şu Çocuğa Artık Yüz Vermeyin Barındırmayın Saygılarımla ^^ L337

Ayrıca Foruma 1 Yorum Yapmaya Yüzü Bile Olmayıp Sadece Konunu Kapanması İçin Discord'dan Paylaşım Yaptığının Görüntüsüde Burda .
1620321082400.png

Bu Sunucu Hakkında Ilk Ve Son Kez Konuşmamdır .
Efe Dağdelen Adlı Şahıs Tam Olarak Tarihini Bilmiyorum Fakat ElmasOyuncu Adlı Sunucusunu Sürdürürken Ben O Zamanlar K*****R Adlı Firmada Yetkili Gibi Birşeydim Tam Yetki Demeyelim Ama Sözüm Geçiyordu Bu (K) Firması ElmasOyuncunun Dosyalarını Çaldı Ve Kendine Böyle bir Sunucu Açacağını Belirtti Bu Konuda Kendisine Babasını Tam Desteğimi Sundum Hatta MC-TR De Konu Bile Açmıştık Buna Nazaran Kendisini Ilk Bu Yolla Tanımıştım Sonrasına Gelicek Olursak Bana Sunucusunda Gamemode Verdi , Oyuncuların Kordinatlarını Sattığını Söyledi Yan Hesabından Kit Sattığını Söyledi , Bunlarıda Bi Kenara Bırakıcak Olursak Sunucusunu Haftada Veya Ayda Bir Sıfırladı Anarşi Sunucularında Sıfırlamaya Gibi Bir Olay Söz Konusu Bile Değildir Emekler Verilir Baseler Yapılır Map Paltatırız Biz Aviana Olarak Firma Kaynakları Olaylar Haricinde Sunucumuzu Hiç Sıfırlamadık (1 kere sıfırlandı) 6 Aydır Açığız Buraya Reklam Yapmaya Gelmedim Sadece Sormak Istediğim Şey Şu 6 Aydır 1₺ Bile Kar Etmeden Bu Sunucuyu Sürdürüyorum Azureden GoogleCloud'dan Bedava Vdsler Çekerek Ayda Bir Sıfırlanan IP Paylaşan Kordinat Satan Emeğinizi Hiç Eden Adamın Sunucusunda Niye Oynuyorsunuz Yemin Ediyorum Zerre Karım Yok Sırf O Çocuğun Sunucusunda Oynamayın Diye Çerçeve Çerçeve Diye Ağladığınız Dupeyi Ekledim Servera Şu Çocuğa Artık Yüz Vermeyin Barındırmayın Saygılarımla ^^ L337

Ayrıca Foruma 1 Yorum Yapmaya Yüzü Bile Olmayıp Sadece Konunu Kapanması İçin Discord'dan Paylaşım Yaptığının Görüntüsüde Burda .
Ekli dosyayı görüntüle 172057
saygıdeğer savcı,
sen de pek sütten çıkmış ak kaşık olmasan da sözlerine katılmaktayım

skylight artık yabamayan new faglar sizi
skylight'i Daha Fixleyemiyorsun O Kadar Korktunki Belli Bir Kordinatdan Sonra Blok Kırınca Kick Atmaya Kadar Gittin. Bunu Yapmazsın Diye Düşünüyorduk En Azından Kitlene Değer Veriyorsundur Sanıyorduk. Sunucunda Oynayan 20 Kişi ve O 20 Kişide Senin * Kitlen O Kitleye Herşeyi Sun Ama Seni Yine Takip Eden Bir Kitle.

Arkadaşlar Ben Bu Grington Denen Elemanın Dahada Derinliklerine İnip Başka Yazışmalarını Bazı X Arkadaşlardan Temin Ettim Gerçekten Yasal Olmayan Ve Hapise Kadar Gidebilecek Bir Durumdur Gerçekten Ruby Anarchy Adına Üzüldüm Bukadar Düşeceklerini İnsanların Özel Bilgilerini Para İle Satabilecek Duruma Geldiğini Hiç Ama Hiç Düşünmemiştim
Bu Arada Benim İp Adresimde Satılmış Duyduguma Göre Cimere Gerekli Bildirileri Yaptım Konu Kapanabilir Arkadaş Zaten Burda Konu Olamayacak Kadar Aciz Bir Sunucuya Sahip. Burda Konu İçin Gerekli Savunmaları Yapan Arkadaşlara Sonsuz Teşekkürler

Fotoğraflar Hakkında Satın Alan Arkadaş Geldi Bana Bu Yazıyı Yazdı (pvpden beri düşmanımdı) kendisine suç oldugunu belirttim ve oda anladi yanliş işlerde oldugunu ve grington denen vatandaşla yazışmalarını ekran aldı ee bendende kaçarmı ss aldım ve doğru şikayete bu işlerin şakası olmaz

Ekli dosyalar

• kanıt.PNG
    kanıt.PNG
    25,4 KB · Görüntüleme: 126
  • kanıt2.PNG
    kanıt2.PNG
    13,9 KB · Görüntüleme: 110
  • kanıt3.PNG
    kanıt3.PNG
    82,7 KB · Görüntüleme: 106
bu arada cimer başvurusu dünden yapmıştım luxotick ve bazı avianacıların iplerinin yayilmasindan sonra bir suç duyurusu bulundurdum bugün geldim ve cimerin sitesinden yazdıgım şikayete bugünkü olan olaylarıda ekledim soran arkadaşlar olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl