0/0 RUBİNATE 21 EYLÜL'DE AÇILIYOR | Yeni Nesil SkyBlock Deneyimi | 1.19.4+ | Çiftçilik, Minyonlar, Görevler, Özel Etkinlikler ve Benzersiz Sistemler

Rubinate Network

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
Rubinate

Discord:

rubinatenetwork

Minecraft Sunucu Adresi
mc.rubinate.tc
Sunucu Sürümü
1.19.4 - 26.2
Sunucu Slotu
500
Sunucu Türü
Skyblock
Zorluk Seviyesi
Orta , Zor
Merhaba MC-TR ahalisi!

Sunucumuzun açılışı 21.09.2026 tarihinde saat 20:00'de gerçekleştirilecektir.

Sunucumuzda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız! :)

IP Adresi: mc.rubinate.tc

Açılışta çeşitli etkinlikler ve sürpriz ödüller yapılabilir, bilginize!

Sunucumuzda minyonlar, RubiCoin sistemi, TR'de benzeri bulunmayan Balıkçı Sistemi, Demirci Sistemi, Nether Dünyası, dengeli ekonomi, birbirinden farklı sistemler, özel etkinlikler ve daha birçok özgün özellik bulunmaktadır.

Bu sistemleri yakından incelemek ve sunucumuzun tamamen özelleştirilmiş menülerini keşfetmek için haydi aramıza katıl!

Bu maceranın bir parçası olmak için 21 Eylül'de sen de bizimle ol!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa-Full (1).webp

lobi.webp
spawn.webp
kasalar.webp
tarla.webp
balıkçı.webp
gazino.webp
skyblockyazı.webp
arenaiçi.webp
sıralama.webp
afk.webp
pinatamap.webp
zindangiriş.webp
zindaniç.webp

Konu tasarımı ve görseller hoş görünüyor ama pek benzersiz yeni nesil sistem olarak farklı bir şey göremedim her sunucuda bulunan özellikler gibi başarılar dilerim

Başarılı duruyor, konu tasarımı vs. çok beğendim. Map’e özel bir tasarım gibi durması da güzel. Ancak bazı bölümler sanki hazır kullanılmış gibi görünüyor. Açılmasını bekliyorum; orada olacağım.

Tasarım çalışmalarınız oldukça etkileyici bir şekilde gerçekleştirmişsiniz. Yapılar ve sistemler estetik açıdan hoş bir görünüm sunuyor. Gördüğüm kadarıyla, bazı sunucularda bulunan popüler özellikleri alarak bunları özelleştirip sunmuşsunuz. Bu yolda ilerlemeye devam etmenizi umuyor, başarılar diliyorum.

Başarılı duruyor, konu tasarımı vs. çok beğendim başarılar.

Cidden eksiksiz ve güzel bi forum olmuş başarılar

Başarılar dileriz, uzun ömürlü bir proje olması dileğiyle. Yolunuz açık olsun. :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl