ardiumdev
Değerli yorumun için teşekkürler. Boş vaktimde yaptığım bir çalışma, sade bir çalışma yaptım daha çok hoşuma gidiyor. Birdahaki tasarımda daha çok dolduracağım inşallah. İyi akşamlar.Kötü bir yanı bulunmuyor hoşumada gitti ama biraz sade kalmış başarılar
xbalzach
Değerli yorumun için teşekkürler. Boş vaktimde yaptığım bir çalışma, sade bir çalışma yaptım daha çok hoşuma gidiyor. Birdahaki tasarımda daha çok dolduracağım inşallah. İyi akşamlar.
ilovemaju
ardiumdev
Değerli yorumun için teşekkürler.Evet farkındayım biraz eksik şeyler var inşallah bidahaki tasarımda düzelteceğim. İyi Akşamlar.Tatlı gözüküyor elinize sağlık renk uyumları güzel sadece biraz modern kalmıș etrafa 3-5 görsellik açısından güzellik katıcak șeyler eklenebilir
ardiumdev
Değerli yorumun için teşekkürler. Çok fazla bir bilgim yok şuanlık bence. Gfx kullanmıyorum zaten kullandığımda inşallah daha iyi olacak. İyi akşamlar.Ufak çıtır detaylar eklenebilir kusuru yok ama biraz boş kalmış keskin ve ufak detaylar eklendiğinde güzel olacağını düşünüyorum elinize sağlık.
_ahmt
ardiumdev
Değerli yorumun için teşekkürler. Verdiğin önerileri dikkate alacağım. İyi günler dilerim.Konu tasarımın oldukça hoş; ancak sana katkı sağlamak amacıyla birkaç öneride bulunmak isterim. İkon ve font kullanımına dikkat ettiğin sürece başarılı tasarımlar ortaya çıkaracağına inanıyorum. Her alanda olduğu gibi tasarımın da belirli kuralları vardır: göze hitap etmeli ve kullanıcıyı yormamalıdır. Bu unsurları dikkate aldığında aradaki farkı net bir şekilde göreceksin. Çünkü tasarımın temelinde uyum yatar; renkler, fontlar, kullanılan görseller, karakterler ve ikonlar bir bütün hâlinde düşünülmelidir.![]()
werthdev
Bu sektörde yeniysen gayet başarılı yavaş yavaş gelişeceğini düşünüyorum. Başarılar!Değerli yorumun için teşekkürler. Çok fazla bir bilgim yok şuanlık bence. Gfx kullanmıyorum zaten kullandığımda inşallah daha iyi olacak. İyi akşamlar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!