miosett
x
Merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum. Eklentide birçok özellik yer almasına rağmen Skript kullanmayı tercih etmenizde sizi ikna eden şey neydi? Eğer bir hata alıyorsanız, lütfen hata satırını da paylaşırsanız birlikte çözebiliriz
miosett
Hmm skripti çıkarınca aynı hatayı mı veriyor?Bu sorunu daha önce de konu açmıştım RTP de bi problem vardı cözemedik location ile rtp attırıyorum herşey sorun yoktu ki üstteki sorun gelene kadar
miosett
Yazdığınız skript kodunu masaüstünüze atın. Daha sonra .yml olarak dışa aktarın. Ardından sk ve rtp eklentilerine yeniden yükleme (reload) işlemi uygulayın. rtp komutunu kullanarak bir deneme yapın. Eğer bir hata alırsanız, lütfen konsol üzerinden aldığınız hatayı paylaşın. Komut çalışıyorsa, rtp işleminin nasıl olmasını istediğinizi ayrıntılı bir şekilde açıklayın.Ya Evet ya da spawn da oldugu yerde rtp atıyordu diye hatırlıyorum
x
Skripti kaldırıp, RTP attığım zaman spawn dünyasında ( tahminimce) düz bi alanda RTP atıyor. World dünyasına atmıyor console baktığımda hata göremedim. world dünyasında 25000 e 25000 chunk açık world a RTP atsın istiyorum bide zıplayınca direkt ölüyorum RTP atınca bu yükseklik ayarıyla mı alakalı?Yazdığınız skript kodunu masaüstünüze atın. Daha sonra .yml olarak dışa aktarın. Ardından sk ve rtp eklentilerine yeniden yükleme (reload) işlemi uygulayın. rtp komutunu kullanarak bir deneme yapın. Eğer bir hata alırsanız, lütfen konsol üzerinden aldığınız hatayı paylaşın. Komut çalışıyorsa, rtp işleminin nasıl olmasını istediğinizi ayrıntılı bir şekilde açıklayın.
miosett
Skripti kaldırıp, RTP attığım zaman spawn dünyasında ( tahminimce) düz bi alanda RTP atıyor. World dünyasına atmıyor console baktığımda hata göremedim. world dünyasında 25000 e 25000 chunk açık world a RTP atsın istiyorum bide zıplayınca direkt ölüyorum RTP atınca bu yükseklik ayarıyla mı alakalı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!