işini görecektir diye düşünüyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
olmadı spawnda rtp atamazsındiyorişini görecektir diye düşünüyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
çözdüm rtp atıyor şimdi de dünya sınırını ayarlıyamıyorum destek olur musunuz?işini görecektir diye düşünüyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
betterrtp vardı zaten ancak leş gibi bir kere kullanmak için warp orman yapmam gerekiyor ya da spawnı warp orman gibi dünyaya taşımamBetterRTP öneriyorum Türkçe config yada yardım istiyorsan aşağıda belirt
Broyum#1466
ne demek istediğini anliyamadımbetterrtp vardı zaten ancak leş gibi bir kere kullanmak için warp orman yapmam gerekiyor ya da spawnı warp orman gibi dünyaya taşımam
better rtp de world2 den world dünyasına rtp atmıyorne demek istediğini anliyamadım
bende gayet iyi çalışıyor
betterrtp.world.<DünyaAdı>
betterrtp.use
yetkilerini vermeyi dene çalışır belki
Stephan53#4195
/rtp world dünyaismibetter rtp de world2 den world dünyasına rtp atmıyor
rtp atmak için world dünyasında olmak gerekiyor rtp atmadan world dünyasına gitmenin tek yolu warp orman yapmak ben de bunu istemiyorum bana spawndan ormana rtp atabilen plugin lazım dünyalar arası
oyuncuya bu yetkiyi verince oyuncu plugine reload da çekebiliyor haberiniz olsun/rtp world dünyaismi
Stephan53#4195
Demek ki oyuncuya tüm izinleri vermişsiniz vermeniz gereken izinler:oyuncuya bu yetkiyi verince oyuncu plugine reload da çekebiliyor haberiniz olsun
betterrtp.world.world
betterrtp.use
betterrtp.world
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!