RTP kaldığın yerden devam etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hedwigs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hedwigs

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Minecraft
HedwiGq

Discord:

hedwig#9733

Arkadaşlar merhaba benim bir skript/plugin isteğim var:

ilk seferinde /rtp şeklinde rastgele yere ışınlayacak
bir sonraki seferinde oyundan çıktığı yere ışınlayacak
ayrıca sunucumda /back komutu kullanıldığında geçerli bir konum bulunamadı diyor.

Yardımcı olursanız sevinirim

su sekilde yapa bilirsin acikcasi muhtemelen senin sv de su sekilde bisi ayarli oyuncu sv ye girdikinde direk spawn a gitsin die onu kapata bilirsin bu sekilde oyuncu sv ye girdikinde eski konumu nereyse oraya isinlanir

su sekilde yapa bilirsin acikcasi muhtemelen senin sv de su sekilde bisi ayarli oyuncu sv ye girdikinde direk spawn a gitsin die onu kapata bilirsin bu sekilde oyuncu sv ye girdikinde eski konumu nereyse oraya isinlanir
iyi de adam spawn'a gitti kaptandan tekrar x dünyasına gidecek x dünyasının spawnına ışınlanacak doğal olarak

iyi de adam spawn'a gitti kaptandan tekrar x dünyasına gidecek x dünyasının spawnına ışınlanacak doğal olarak
ona adamin kendi sethome atarak yapa bilir /sethome atar diyelim kendi evine bu kadarr evine gitmek istediyinde /home ev ismi neyse yazar gider

ona adamin kendi sethome atarak yapa bilir /sethome atar diyelim kendi evine bu kadarr evine gitmek istediyinde /home ev ismi neyse yazar gider
sadece claim içinde sethome çekilebilir her yerde çekilseydi hoş olmazdı

Arkadaşlar hala yardıma ihtiyacım var
birazcıkta detaya gireyim oyunda başlangıç dünyam var oraya npc koydum kaptan menüsü açıyor ordan tıkladığında dünyaya gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl