Öncelikle adım Kerim Dağ 17 Yaşındayım Skyblock 3-4 Senedir Oynuyorum Bir Aralar Minecraftı Bıraktıgım İçin Bu İşleri Unutum 1.5 Seneye Yakındır Puligin Skript'lerden baya bir anlıyorum Bundan 10 Veya 15 Gün Önce Yine Opskyblock Serverim Varıdı Ve İlk Günden 50+ Online Aldık Fakat Servere Saldırı Oldu Server Etkilenmedi Fakat Bazı Puliginler Hata Verdi Bizde Oyuncularımıza Güzel Bir Oyun Zevki Yaşatmak İçin En İyi Şekilde Tekrardan Açıyoruz Emin Olabilirsinizki Artık Herşey Eskisinden Çok Daha İyi Olucaktır...
Server Lokasyon: Türkiye
İp Adresimiz:RskNw.Rabisu.com
Slot-20'dir sebebi ise Op Skyblock Oldugu İçin Kit Olarak Sizleri Hediye Boğuyoruz Lag Olmaması İçin Aldıgımız Bir Önlemdir Yukseltmek İçin Parası Hazırdır Her An Yükseltile Bilir.
Ram:2 Gb
Kitlerimizden Bahsedelim:Oyuna İlk Girdigimiz Zaman 3 Adet Kit Sizi Karşılıyor
1.Kitimiz Golem Spawner Kitidir 1 Seferlige Özgün Alına Bilir Ve 5 Adet Golem Spawner Vermektedir
2.Kitimiz Değerli Madenlerimizdir Elmas-Zümrüt-Altın-Demir Bu Kitimiz 2 Haftada 1 Alınır Ve Hediyesi Her Birinden 6 Steak Blocktur
3.Kitimiz Günlük Kasa Anahtarıdır :Kasalar En Yakın Zamanda Eklenicektir
Serverde Otomatik Eventlerimiz Olmaktadır 2 Adet Eventimiz Vardır İlk Öncekikle Onlardan Bahsedelim
1.Eventimiz Her Saat Başı Olmaktır Bazen Sistem Karışıyor Saat Başı Olmuyor 20-30 Gece Oluyor İçindekilerden Bahsedelim Elmas-Altın-Demir Block Vermektedir Hepsinden 1'er Steak
2.Eventimiz Hergün Saat 18:00 Da Olur Serverin En Büyük Eventidir Özelliklerini Saymıyacagım Gelip Göre Bilirsiniz Eminim Çok Memnun Olucaksınız
Ada Leveli Veren Blocklar- 2 Adet Blockumuz Vardır Biri End Stone Tanesi 50 Ada Leveli Verir Hergün 18:00 Da Olan Eventimizde Verilir 2 Blockumuz İse Süngerdir Tanesi 5000 Ada Leveli Verir
TL İle Satılmaktadır 1 Adet 1TL'dir {Vip Markete Oyun Parası Karşılıgı Eklenicekti}
Kırıktaşlar Kazınca %5- Demir Block %4- Altın Block %3-Zümrüt Block %2-Elmas Block Cıkmakttadır {Yakında Coin Sistemi Eklenicektir}
Kaktüs Vb Tarım Ürünlerinin Hızı Artılırmıştır Daha Hızlı Cıkıcaklardır Ve Markette Fiyatları Madenlere Cok Yakındır Tek Amacınız Artık Demir Olmıcak
-
Spawnımız:
Kurallarımız:Uymayanlar Sınırsız Ban Yemektedir Affetme Yoktur
Kasalar:Eklenicek
Marketimiz Fiyatlarımız Sadece Madenler Başka Serverden Alınmıştır
Vip Marketimiz