Rsk Network*Sunucu Hosting Taşınıyor*Artık 10GB Ram*Yeni Özelliker*Takipde Kalınız...

Serveri Beğendinizmi?

• Evet

Oy: 1 16,7%
  • Tabikii

Oy: 5 83,3%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum Bunlar Klasik Şeyler Olmuş. Fakat Konu Düzeni Güzel. Bence Kendinize Özel Skript Veya Plugin Yaptırmayı Deneyin. Başarılar.

Beğendim :)

Server Harika +++

Spawnınınz çok kötü[DOUBLEPOST=1502013745,1502013711][/DOUBLEPOST]Spawnınınz çok kötü

Server Biraz Fazla Bakıma Alınıyor Tek SIkıntısı bu

Server Biraz Fazla Bakıma Alınıyor Tek SIkıntısı bu
Sizce neden olabilir? Çekemeyen tekil veya grup şahıslar tarafından saldırı yiyoruz ve Rabisun'un ilgisizliğinden dolayı da kendimiz hallediyoruz.

Sunucu Hosting Taşınıyor Artık Serverde Lag Olmıyacak...

Gerçekten Başarılı Bir Sunucuya Benziyor Yalnız Sunucu Kapatılmış!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
lWG5mX.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gerçekten Başarılı Bir Sunucuya Benziyor Yalnız Sunucu Kapatılmış!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
lWG5mX.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucumuz hosting taşınıyor lag yapan puliginler kaldırılıyor 10Gb Ram Oluyor Web Site Açılıyor Buglar Hallediliyor En Yakın Zamanda Sizlerle

Sunucumuz hosting taşınıyor lag yapan puliginler kaldırılıyor 10Gb Ram Oluyor Web Site Açılıyor Buglar Hallediliyor En Yakın Zamanda Sizlerle
Tamam Sunucunuzu Sevkle Bekliyorum!
Yardım Lazım Olursa Bana Ulaşabilirsiniz!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
lWG5mX.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl