Bulundu RPG Survival/Dungeon Temalı Sunucuma Plugin/config Bilgisi Olan Ortak Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ardacez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardacez

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ardacez

Discord:

ardacez

Merhaba,

RPG Survival + Dungeon temalı bir Minecraft sunucusu projesi yürütüyorum. Sunucu neredeyse hazır durumda; altyapı ve içerik tarafında yüksek meblağlar harcandı. Bu noktada özellikle plugin/yazılım tarafında tecrübeli, sunucu açma süreçlerini bilen, hata çözebilen bir teknik ortak arıyorum.

Bu ilan; projeyi stabil şekilde yayına almak ve uzun vadede geliştirmek için teknik tarafta omuz omuza ilerleyeceğim bir kişi arıyorum.

Konsept​

• RPG Survival + Dungeon
  • Dungeon’lar, özel eşyalar, özel mob/bosslar, özel madenler gibi RPG içeriklerine sahip HARD bir sunucu

Aradığım Kişi (Yetkinlikler)​

• Sunucu yönetiminde tecrübeli
  • Plugin ekosistemi yönetimi ve sorun çözümü (dependency/uyumsuzluk, plugin disable hataları vb.)
  • Log okuma / debug yaklaşımı (hata ayıklama, versiyon eşleştirme, doğru build seçimi)
  • Performans/optimizasyon (timings, spark, config tuning)
  • Ekibimiz 25-26 yaşlarında ve yeni katılacak kişinin en az 18 yaşından büyük olmasını istiyoruz (yaklaşık 9 yıldır beraber oyun oynayan/çalışan bir ekibiz, ilk defa dışardan bir kişi ihtiyacımız oldu)

Maddi Konu​

• Gelecek kişiden maddi bir beklentim yok.
  • Aksine, maddi konuları ben karşılıyorum (gerekli lisanslar/ek giderler vb. için).
  • Benim için önemli olan teknik yeterlilik, sorumluluk ve düzenli iletişim.
  • Şimdiden 80k dan fazla yatırım yaptım, yabancı insanlarla çalıştım ve türkiyede olmayan farklı sistemler hazırladım.

Beklentim / Çalışma Şekli​

• Düzenli ilerleyebilen ve işi takip eden biri
  • Yayına çıkış sürecinde stabilite + sonrasında geliştirme

İlgilenenler konu altına yazabilir veya discorddan beni ekleyebilir
discord: ardacez

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl