ardacez
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- ardacez
Discord:
ardacez
Merhaba,
RPG Survival + Dungeon temalı bir Minecraft sunucusu projesi yürütüyorum. Sunucu neredeyse hazır durumda; altyapı ve içerik tarafında yüksek meblağlar harcandı. Bu noktada özellikle plugin/yazılım tarafında tecrübeli, sunucu açma süreçlerini bilen, hata çözebilen bir teknik ortak arıyorum.
Bu ilan; projeyi stabil şekilde yayına almak ve uzun vadede geliştirmek için teknik tarafta omuz omuza ilerleyeceğim bir kişi arıyorum.
İlgilenenler konu altına yazabilir veya discorddan beni ekleyebilir
discord: ardacez
Teşekkürler.
RPG Survival + Dungeon temalı bir Minecraft sunucusu projesi yürütüyorum. Sunucu neredeyse hazır durumda; altyapı ve içerik tarafında yüksek meblağlar harcandı. Bu noktada özellikle plugin/yazılım tarafında tecrübeli, sunucu açma süreçlerini bilen, hata çözebilen bir teknik ortak arıyorum.
Bu ilan; projeyi stabil şekilde yayına almak ve uzun vadede geliştirmek için teknik tarafta omuz omuza ilerleyeceğim bir kişi arıyorum.
Konsept
- RPG Survival + Dungeon
- Dungeon’lar, özel eşyalar, özel mob/bosslar, özel madenler gibi RPG içeriklerine sahip HARD bir sunucu
Aradığım Kişi (Yetkinlikler)
- Sunucu yönetiminde tecrübeli
- Plugin ekosistemi yönetimi ve sorun çözümü (dependency/uyumsuzluk, plugin disable hataları vb.)
- Log okuma / debug yaklaşımı (hata ayıklama, versiyon eşleştirme, doğru build seçimi)
- Performans/optimizasyon (timings, spark, config tuning)
- Ekibimiz 25-26 yaşlarında ve yeni katılacak kişinin en az 18 yaşından büyük olmasını istiyoruz (yaklaşık 9 yıldır beraber oyun oynayan/çalışan bir ekibiz, ilk defa dışardan bir kişi ihtiyacımız oldu)
Maddi Konu
- Gelecek kişiden maddi bir beklentim yok.
- Aksine, maddi konuları ben karşılıyorum (gerekli lisanslar/ek giderler vb. için).
- Benim için önemli olan teknik yeterlilik, sorumluluk ve düzenli iletişim.
- Şimdiden 80k dan fazla yatırım yaptım, yabancı insanlarla çalıştım ve türkiyede olmayan farklı sistemler hazırladım.
Beklentim / Çalışma Şekli
- Düzenli ilerleyebilen ve işi takip eden biri
- Yayına çıkış sürecinde stabilite + sonrasında geliştirme
İlgilenenler konu altına yazabilir veya discorddan beni ekleyebilir
discord: ardacez
Teşekkürler.