RPG Server için pluginlerde yardımcı olacak biri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kamil karabulut

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Arkadaşlar RPG server açacağım 1.10 sürümü için, bir çok plugin, map vs hallettim fakat takıldığım yerler var. Pluginlerden anlayan bir arkadaş skype üzerinden ulaşabilir mi lütfen?
Skype: kamilkrblt[DOUBLEPOST=1470665074,1470660528][/DOUBLEPOST]Vee skype kullanıcı adında bir harfi yanlış yazmışım, istek gönderen olduysa kullanıcı adını düzelttim ona tekrar gönderebilir mi? ya da kullanıcı adınızı yazın ben ekleyeyim

Son düzenleme:
Kamil Bey
Konuyu Plugin Kısmına Yardım Şeklinde Yada Sunucu Yetkili Alım Kısmına Duyuru Şeklinde Açarsanız Daha Çok Kişiye Ulaşır Konunun Yeri Yanlış Bilginize...
Saygılar

Son düzenleme:
Kamil Bey
Konuyu Plugin Kısmına Yardım Şeklinde Yada Sunucu Yetkili Alım Kısmına Duyuru Şeklinde Asarsanız Daha Çok Kişiye Ulaşır Konunun Yeri Yanlış Bilginize...
Saygılar
Nereye açsam yanlış diyorsunuz ne yapsam bilemedim :D Peki bilgilendirme için teşekkürler

Nereye açsam yanlış diyorsunuz ne yapsam bilemedim :D Peki bilgilendirme için teşekkürler
Kamil Bey Merhaba
Belirttiğim Yerlere Açarsanız Kimse Birşey Demez Diyemez Diyenler Yetkili Değilse İnanmayın
İyi Forumlar

Konunuz Tamam Dogru Yerdedir Sunucunuzu Yönetmek İçin Bir Yardım İstiyorsunuz Doğru Konu Yeri Yanlış Bir Bilgilendirme Yok İyi Forumlar .

Konunuz Tamam Dogru Yerdedir Sunucunuzu Yönetmek İçin Bir Yardım İstiyorsunuz Doğru Konu Yeri Yanlış Bir Bilgilendirme Yok İyi Forumlar .
Emirhan Bey Merhaba
Yönetmek İçin İstemiyor Pluginler Hakkında Bilgi Almak İçin Pluginer Arıyor Bilginize...
Saygılar

Emirhan Bey Merhaba
Yönetmek İçin İstemiyor Pluginler Hakkında Bilgi Almak İçin Pluginer Arıyor Bilginize...
Saygılar
Plugin Paketleri Serveri Yönetmek Servere Daha İyi Bir Düzen Getirmek İçin Vardır Ve Bu Arkadaşımız Serverini Daha Güzel Bir Şekilde Yönetmesi İçin Serverine Plugin İstiyor Biraz Düşünür Olsan Daha Mantıklı Olur :) .

Yetkililer bölümleri kontrol etmektedir lütfen tartışma çıkarmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl