Genel olarak hiçbir rp paketinin alt tabanı olmaz.Sıfırdan yapman gerekir.Alıntı yapsanda neredeyse tüm plleri değiştirmen gerekir.Önerdiğin bir alt taban vardmı?
! Wagner#7538
Hiç değilse, geliştirme yapabileceğim bir alt taban lazım.Genel olarak hiçbir rp paketinin alt tabanı olmaz.Sıfırdan yapman gerekir.Alıntı yapsanda neredeyse tüm plleri değiştirmen gerekir.
Survival paketleri incele belki bulursun.Hiç değilse, geliştirme yapabileceğim bir alt taban lazım.
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Bro ben yaparım ücretsiz fakat uzun sürer yani şu anda 6 sipariş var 7. sipariş seninki olur ve yani en az 5 haftada eline telim edebilirim paketi :/Hiç değilse, geliştirme yapabileceğim bir alt taban lazım.
! Wagner#7538
Yaparsan iyi olur. Teşekkürler.Bro ben yaparım ücretsiz fakat uzun sürer yani şu anda 6 sipariş var 7. sipariş seninki olur ve yani en az 5 haftada eline telim edebilirim paketi :/
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Haklısın.saçma sapan yorum atmaya devam eden olursa uyarmadan işlem yapacağım
Ben Bilmem Kİ ?#3432
3 acil paket var şu an onları yaptıktan sonra rpg ye başlarım.Kanka paket ne zamana hazır olur?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!