Bulundu RPG Factions Sunucusu için Plugin Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrB3kir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 157
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrB3kir

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18
RPG Factions Sunucusu Açmak için Birkaç Özelliğe İhtiyacımız var Bunların Eklentilerini Bulabilir misiniz?

1. Normal minecraftta olmayan yüzük kolye gibi oyuncuya özellik verebilecek itemlerin takılıp çıkartılabildiği ve oyuncuyu etkileyen bir plugin (özel modeller için itemsadder pluginine sahibiz)

2. Kılıç Ustası Necromancer Büyücü Gibi Özel Sınıfların Olduğu Bir Plugin

3. Item Vererek Item Yükselttiğimiz Bir Demirci Sistemi

Demirci Sistemi için Foto Bıraktım

1746129794379.webp

+ basma sistemi olabilir açıkcası craftrise thekingdoms bakmanızı öneririm ordaki sistemler çok hoşuma gidiyor mesela + basarken yanmaması için itemin kutsama kağıdı vb kullanmamız lazım + sistemi olursa itemler daha değerli olabilir + basıncada itemlere ekstra özellikler vb gelsin mesela +X oldugunda koruması artacak gibi gerçekden çok güzel bir fikir olabilir

+ basma sistemi olabilir açıkcası craftrise thekingdoms bakmanızı öneririm ordaki sistemler çok hoşuma gidiyor mesela + basarken yanmaması için itemin kutsama kağıdı vb kullanmamız lazım + sistemi olursa itemler daha değerli olabilir + basıncada itemlere ekstra özellikler vb gelsin mesela +X oldugunda koruması artacak gibi gerçekden çok güzel bir fikir olabilir
Hiç Aklımıza Gelmemişti Teşekkürler Ortağım ile Araştırıcaz

Direk valhalla mmo indir kur kendim bizzat türkçeleştirdim ücretsiz versiyonu işini görür ayrıca ırk sistemide var trinket sistemi de var dediğin yüzük kolyeleri ordan kendin de eşya üretip yapabilirsin ve valhalla yaptıkça güçlenen bir sistem oyuncu kendi eşyasını yaptıkça daha çok güçleniyor kendi texture packide var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl