Royal Craft Yetkilileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucum kaç aydır açık 1 kişinin bile hakkını yemedim yemem de biz oyuncularımıza vip satıp sonra sunucumuzu kapatıp ortadan kaybolmuyoruz buralardayız her zaman oyuncu para yatırıyorsa emek veriyorsa bir sunucuya o oyuncuların emeğini koruman gerekiyor ben her zaman karşımda ki benden 10 yaş da küçük olsa değer vermişimdir hakkını emeğini korumuşsumdur bizde asla böyle bir sıkıntı yaşanmaz.
Öylemi, benim hakkımı nasıl yedin peki? Rehberliğim benden habersiz almış idin ondan sonra tartıştık ve adamı ve sınırsız vipimi silmiştin.

Ne rehbermiş be arkadaş 3 sayfalık bir konu olmuş

Öylemi, benim hakkımı nasıl yedin peki? Rehberliğim benden habersiz almış idin ondan sonra tartıştık ve adamı ve sınırsız vipimi silmiştin.
Kullanıcı sözleşmemiz ve oyun içi kurallarımız belli kural ihlalinde gereken yapılır. Sunucumuzda oynayan herkes kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Ne rehbermiş be arkadaş 3 sayfalık bir konu olmuş
Zurna mı bu 1 sayfa olsun

Kullanıcı sözleşmemiz ve oyun içi kurallarımız belli kural ihlalinde gereken yapılır. Sunucumuzda oynayan herkes kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Zurna mı bu 1 sayfa olsun

İlla zurnamı 1 sayfa oluyor

Valla işlerini bu denli yapıyorlarsa helal olsun onlara da sanada. Bu panoyu gördükten sonra gelip mute yiyesi geliyor insanın :)
Ahahaha konuyu açtığım gün baya bir kişi rehberleri test etmeye geldi :)

reis bu nasıl bir sistem bu arada bu çocuk çok fena ders çalışıyodur

Böyle bir eylemin gereksizliği gerekliliği arttırmış olsa gerek. Lakin bir şeyler yapmak isteyen herkes değişik davranışlar sergilerken bu arkadaşımızın yaptığı belki de olması gerekendir. Ancak işin özü yapılan işin sadece bir rehberlik olmamasıdır. Altında yatan o tatlı inceyi anlamak gerekir. İşiniz ne olursa olsun önemli olan şey onun için neler yapabileceğinizdir. Onu ileriye taşımak için. Bu bağlamda tek sınır hayal gücünüzdür. Kendisine başarılar sunucunuza da gelecekte güzel günler dilerim.

reis bu nasıl bir sistem bu arada bu çocuk çok fena ders çalışıyodur
Bunu yapan bize neler yapmaz :)
Böyle bir eylemin gereksizliği gerekliliği arttırmış olsa gerek. Lakin bir şeyler yapmak isteyen herkes değişik davranışlar sergilerken bu arkadaşımızın yaptığı belki de olması gerekendir. Ancak işin özü yapılan işin sadece bir rehberlik olmamasıdır. Altında yatan o tatlı inceyi anlamak gerekir. İşiniz ne olursa olsun önemli olan şey onun için neler yapabileceğinizdir. Onu ileriye taşımak için. Bu bağlamda tek sınır hayal gücünüzdür. Kendisine başarılar sunucunuza da gelecekte güzel günler dilerim.
Kesinlikle katılıyorum iş ne olursa olsun önem veren insan her zaman kazanır :)

Rehberlerinizin Yaşı Küçük Sanırım. Bu Yaşlarda Kitap Okumaları Gerekirken Yaptıkları Şeyler Bana Garip Geldi Kusura Bakmayın.

Rehberlerinizin Yaşı Küçük Sanırım. Bu Yaşlarda Kitap Okumaları Gerekirken Yaptıkları Şeyler Bana Garip Geldi Kusura Bakmayın.
17 Yaşında bunu yapan rehberimiz yani olaya şu açıdan bakmak lazım bir iş yapıyorsun ve bu işin küçüklüğünü büyüklüğünü hayatındaki yerini sorgulamıyorsun sadece o işte en iyisini yapmaya çalışıyorsun ve bu seni başarıya ulaştırıyor.

Batucum adam ne yapsın. Belki istemiyor zorla okutamayız. Ya da belki okuturuz. @ZediaphBack yetkililerin arasında böyle bir etkinlik iyi olurdu :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl