Royal Craft Türkiye'de!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tr Lokasyon ile oyun o kadar hızlı ki , Çok akıllıca bir seçim , sunucu zaten harikaydı bu çok iyi oldu / Play.RoyalCraftTR.com gelin bir bakın derim !

Gayet Başarılı Bir Seçim, Ping Yaşamadan Güzel Bir SkyBlock Deneyimi İçin Tabikide | Play.RoyalCraftTR.com

Tr Lokasyon ile oyun o kadar hızlı ki , Çok akıllıca bir seçim , sunucu zaten harikaydı bu çok iyi oldu / Play.RoyalCraftTR.com gelin bir bakın derim !
Değerli yorumlarınız için teşekkürler, her zaman en iyisi :)

Egoaph...
Türkiye'ye geçtiğine göre yeni işlemci gelmiş sanırım. Batihost kendini gün geçtikçe geliştiriyor. Başarılar...
Ego kelimesinin anlamını bildiğini düşünmüyorum. Minecraft diyip küçümseyerek açtığın sunucuyu kapatmış birisi gelip benim 350+ gündür aralıksız aktif tuttuğum güncel olarak ilgilendiğim emek verdiğim ise çamur atmaya çalışıp bana egolu diyemez. Royal Craft olarak tam 350+ gündür aralıksız hizmet veriyoruz senin zoruna gidiyor diye güneş doğmaktan vazgeçmeyecek :d

İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar.

Son düzenleme:
Sunucunuz ve oyuncularınız için baya olumlu bir iş yapmışsınız.​

Son düzenleme:
Efsane Sunucu Ellerinize Saglık

Sizin gibi başarılı ve yıllara meydan okuyan esrarengiz bir sunucunun Türkiye lokasyonuna geçmesine sevindim ki şimdiden hayırlı olsun ;) :8

Sizin gibi başarılı ve yıllara meydan okuyan esrarengiz bir sunucunun Türkiye lokasyonuna geçmesine sevindim ki şimdiden hayırlı olsun ;) :8
Teşekkürler, sunucularımızın tamamı Türkiye'de barındırılmaktadır.
İzmir çevresinde oturan oyuncularımız 0-5 ping değerleri oyun oynayabilmektedir.

Teşekkürler, sunucularımızın tamamı Türkiye'de barındırılmaktadır.
İzmir çevresinde oturan oyuncularımız 0-5 ping değerleri oyun oynayabilmektedir.

Sahiden mi? En yakın arkadaşım İzmir'e taşınmıştı. Eğer o arkadaşım sunucuya uğramak isterse deneyimlemek isteriz ?

ROYAL CRAFT OBAAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl