Royal Craft Türkiye'de!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minezoid

oyna.minezoid.com
Elmaslar
1.017

Discord:

Minezoid#4994

ROYAL CRAFT ARTIK TÜRKİYE'DE!

Royal Craft sunucularının tamamı artık Türkiye'de! Sunucularımızın tamamını Türkiye lokasyon makinelere taşıyarak sizlere daha akıcı oyun deneyimi hazırladık, hemen keşfet!

IMG_20200304_022305_283.jpg

Türkiye lokasyon oyunculara ne katacak?

Royal Craft oyuncuları kaliteli,güçlü,dinamik ve sağlam altyapıya sahip makineler ile Türkiye'de yerini aldı. Türkiye lokasyon ile artık oyuncular 0-20 arası gecikme (ping) değerleri ile oynayabilir.

Screenshot_56.png

Screenshot_29.png

Screenshot_28.png

royalcraft_i9-9900k.jpg

We Love @batihost.com

logo_yeni.png

Son düzenleme:
Guzele benziyor turkiye lokasyon iyi olmus

Türkiye lokasyon olayı gayet güzel hocam :alkis:

hadi yapın lan atıp tutmayın sonra

Zediaph=RoyalCraft=Kalite ^^

Son düzenleme:
Düşük pingle oynamak gibiside yok

Reis oyuncunun pingine hangi komut ile bakıyorsun.

Düşük pingle oynamak gibiside yok
Oyun akışını olumlu açıdan etkiliyor tabi​
Reis oyuncunun pingine hangi komut ile bakıyorsun.
/ping BungeePing eklentisi yüklemen lazım.​
ilk ender oyuncu ve biz yaptık ardından bunlar yaptı yalnız :D
Yahya ismini duyurmaya çalışırken biraz mantıklı yorumlar yapmalısın, nitrado zamanında Türkiye lokasyon ilk geldiğinde kullanıyorduk zaten yani her açıdan sizden önce geçmiş oluyorum ayrıca kendi sunucunu neden bizle yarış halinde gösteriyorsun? rakip olarak görmen güzel bir şey kendini geliştirirsin baka baka :) Türkiye lokasyona daha önceden geçmeyi düşünüyordum zaten sadece beklediğimiz birkaç şey vardı çok boş yorum yapmışsın cevap vermem bile gereksiz ama yaşı küçük insanlar seni bir şey sanmasın diye cevap veriyorum karşındaki kişiyi tanımadan ona laf atmaya çalışma rezil olursun. Artema

Gayet Başarılı Bir Seçim, Ping Yaşamadan Güzel Bir SkyBlock Deneyimi İçin Tabikide | Play.RoyalCraftTR.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl