S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
Royal Craft Emek Skyblock Yetkili Alımları
Sayın forum üyelerimiz ve oyuncularımız buraya geldiğinize göre başvurunun detaylarını merak ediyor olmalısın.
Yetkili Başvurusu İçin Önemli Şartlarımız
» Eğer gerçekten yetkili olmak istiyorsanız sunucumuzda aktif olmanız bununla birlikte gayret göstermeniz gerekir.
» Sunucumuz içerisinde yetkililer ve oyuncular arasında aranız gayet iyi ve sıkıntılı olmaması gerekmektedir.
» Oyun içerisinde gerekli adaleti ve huzuru sağlayacağınıza inanmanız gerekir. Ayrıca kötü geçmişiniz olmamalıdır.
» Daha önceden sunucumuz içerisinde bir susturulma veya yasaklanma cezası almamanız çok önemlidir.
» Yetkililer ve oyunculara saygılı bir şekilde davranmanız gerekir. Ayrıca imla kurallarına hakim olmanız gerekir.
Rütbe Sistemi
Sunucumuzun rütbe işleyiş stili diğer sunuculara nazaran gerçekten çok farklıdır. Eğer başvurunuz kabul edilirse ilk olarak ''Asistan'' sonra ''Deneme Rehber'' daha sonra ''Rehber'' ve en üst rütbe olan ''Kıdemli Rehber'' rütbesine layık görülürsünüz. Sunucumuzda huzursuz bir durum sergilerseniz veya aktif olmazsanız rütbeniz kademeli şekilde düşecektir. Bu yüzden aktiflik ve başlıca olan şartlarımız sunucumuz ve sunucunun geleceği için en önemli sunucu kurallarıdır.
Kural Sistemi
Sunucumuzda yetkili olacaksanız oyun içinde '/kural' komudu inceleyerek belli başlı kurallara hakim olmanız gerekir.
Yetkili İletişim Adresleri & Sunucu Konumuz
Sunucu Sahibi Discord : Zediaph#3392
Sunucu Yardımcısı Discord : ! Beril#4240
Sunucu Admini Discord : Yiğit Efe Okur #8397
Sunucu konumuz için buraya tıklayın.
Örnek Başvuru Şablonu
Aşağıda olan şablon ile başvurunuzu yapabilirsiniz. Eğer başvurunuz kabul edilirse rütbe sistemine uygun bir şekilde sırasıyla rütbeniz gün ilerledikçe yükselecektir. Dilerseniz ekstra olarak sunucunun sitesinden başvuru yapabilirsiniz.
Adınız : Yiğit Efe
Soy Adınız : Okur
Yaşınız : Şu an 15 yaşındayım.
Oyun İsminiz : Yigit20
Deneyimleriniz ya da Tecrübeleriniz : Daha önceden MC-TR Craft gibi sunucularda tecrübelerim oldu vs.
Neden Sunucumuzda Yetkili Olmak İstiyorsunuz? Sunucu içerisinde adeleti getirebileceğime inanıyorum vb vs.
Günlük ve haftalık olarak kaç saatinizi sunucumuza ayırabilirsiniz? Günlük 6 saat - Haftalık 36-40 saat
Size ulaşabileceğimiz kendi şahsınıza ait bir Discord adresi : Yiğit Efe Okur#8397
Ben ''Yiğit Efe Okur'' Sunucuda yetkimi yanlışa kullanırsam yetkimin alınıp, sunucudan uzaklaştıralacağımı biliyorum.
Boş Başvuru Şablonu
Şablonu görüntülemek için ayrıntılara basın.
Adınız :
Soy Adınız :
Yaşınız :
Oyun İsminiz :
Deneyimleriniz ya da Tecrübeleriniz :
Neden Sunucumuzda Yetkili Olmak İstiyorsunuz?
Günlük ve haftalık olarak kaç saatinizi sunucumuza ayırabilirsiniz?
Size ulaşabileceğimiz kendi şahsınıza ait bir Discord adresi :
Ben ''Gerçek İsminiz'' Sunucuda yetkimi yanlışa kullanırsam yetkimin alınıp, sunucudan uzaklaştıralacağımı biliyorum.
Soy Adınız :
Yaşınız :
Oyun İsminiz :
Deneyimleriniz ya da Tecrübeleriniz :
Neden Sunucumuzda Yetkili Olmak İstiyorsunuz?
Günlük ve haftalık olarak kaç saatinizi sunucumuza ayırabilirsiniz?
Size ulaşabileceğimiz kendi şahsınıza ait bir Discord adresi :
Ben ''Gerçek İsminiz'' Sunucuda yetkimi yanlışa kullanırsam yetkimin alınıp, sunucudan uzaklaştıralacağımı biliyorum.