Tanıtım Rotten Flesh 2 Lether - Çürük etten deri oluşturun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Minecraft Sürümleri
1.18 - 1.21.3
1732300397563.webp
1732300403470.webp

Çürük etler genellikle yemeyeceğimiz ve bundan dolayı gereksiz bir eşyadır. Genellikle dememin sebebi ise çürük etlerden köylü takaslarında yararlanabilmenizdir. Diğer yandan deri, oyun başlangıcında 15 kitaplıklı bir büyü masası inşa etmek için oldukça verimlidir. Tabii, bu kitaplıkları aşırı yüksek bir şansla bir stronghold, köy veya yağmacı malikanesinden toplamadıysanız... Çürük etler evet, oyun sonunda zümrüt kasmak için yararlı oluyor; fakat oyunun ilk başında yüzüne bile bakmayız. Deri de bunun tam tersi bir durum ile karşı karşıya. O zaman sizlere soruyorum: Bu ikisi arasında bir ilişki kurup oyun başını kolaylaştırmamız iyi bir fikir değil mi? Bana sorarsanız iyi bir fikirdir, eğer siz de aynısını düşünüyorsanız doğru konudansınız!

Ben Furkan, ve forumun editörü olarak sizlere Rotten Flesh 2 Leather eklentisini tanıtacağım. O zaman şurdan birkaç zombi kapıp yanıma gelin.

- Kurulum
Eklenti çalışması için herhangi bir yan eklenti gerektirmez, dolayısıyla eklenti tek başına sunucuda faaliyet gösterebilir. Eklentiyi aşağıda bıraktığım Modrinth linki üzerinden indirin ve sunucunuzun ana klasöründeki \plugins dizinine bırakın. Daha sonra sunucunuz açık bir durumda ise yeniden başlatın, ve eklentinizin tadını çıkarın.

Modrinth indirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

- Özellikler
Bu kadar basit bir eklentide özellik olmadığını sanıyorsanız yanılıyorsunuzdur. Bu eklenti çalışma masasındaki tarifi tamamen değiştirebilmenizi, veya tarifi devre dışı bırakıp tüm fırın türleri ile (neden demir fırını ben de bilmiyorum) ısıtarak deri elde edebilmenizi sağlıyor.

Bu özellikleri konfigürasyon dosyasından tamamen düzenleyebilirsiniz, sizin zevkinize kalmıştır.

- Konunun Sonu
Konunun sonuna geldik, bir kısa eklentiyi daha tanıtmış olduk. Umarım tanıtımımı dinlerken keyif almış ve eklentiyi anlamışsınızdır. Dinlediğiniz için teşekkürler. Bir sonraki konumda görüşmek üzere iyi günler ve iyi oyunlar dilerim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl