Rehber Röportaj #9 | Satış Takımı Kuracaklara Tavsiyeler | Team Phobia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ChiaX burada böyle bir röportaj yapıp sonra sorunsal konularına aşağıdaki mesajı yazmanız da komik açıkçası. Madem bu takımdan böyle şeyler bekliyordunuz neden böyle bir konuda başka bir takım yerine bahsi geçen takım ile röportaj yaptınız, şahsen benim komiğime gitti.

Bu konuların hala amacını anlayamayan SİZ: Size söylüyorum: Bu konuların amacı insanlara objektif bir şekilde yardımcı olabilmektir!! Tüm takımlara iyi/kötü az müşterili/çok müşterili röportaj isteğimi belirttim ve çoğuyla bir tarih kararlaştırdık. Ancak ve ancak, Team Phobia'nın konusunu açtıktan birkaç gün sonra MC-TR ekibinden çıktığım için diğer takımlarla olan röportajımı iptal ettim. En başa Team Phobia'nın gelmesi tam anlamıyla ve tek kelime ile bir TESADÜFTÜR. Bu nedenle komiğine hiç gitmesin, gerek yok. İyi forumlar.

Takımı bilmeden konuşuyorsun. Gelmişsin 2 tane sorunsalını görmüşsün takımın. Hemen kötüleyin :D Allah aşkına yolunuza gidin. Lütfen...
yani burada bile kavga çıkartıyorsunuz ya... pes
Kavga? Kavganın sözlük tanımını biliyor musun :D Burada gayet düzgünce tartışmışlar diyeceğim ama Eymen biraz kaçmaya çalışmış gibi. Ve evet @Kreof 'a az çok katılıyorum sanırım.

Röportaj #9
...​
Yeni takımlar için yararlı fakat kısa bir röportaj olmuş bence. Ellerine sağlık, Phobia'ya da röportajı için teşekkürler

Müşteri memnuniyetine önem vermeliler yazmışsınız fakat ben bu konu hakkında en az 3 tane sorunsal konunuzun açıldığından eminim ve ...
Şu konuda bile antin guntin baltalar atıyorsunuz ya :D

Bence takım kuracaklara öneri vermeden önce bu öneriyi biz uyguluyor muyuz, diyerek düşünmeliler çünkü böyle öneriler verince komik duruma düşüyorsunuz aynı şey gibi: "Yaşlı bir teyze varmış kendi yapmadığı halde torununa bunu yap oğlum bu iyidir." vs. demesi gibi(öğüt vermesi). Ardındansa tanıtım konularını düzeltmeliler -30 dakika photoshop öğretilen bir insanın yapabileceği seviyede bir tanıtım konusu- ek olarak takımlara öneri vermek için gerçek bir takım -kaliteli işler yapan ve ekip kadrosunda sağlam kişiler olan takım- olmak gerekir sanıyorum. Her neyse röportaj severim banada yaparsın artık bi' tane @ChiaX :'D
Olum adam mesaj kasıyor ellemesene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl