Röportaj #6| Sunucu Kuracaklara Tavsiyeler | CraftHonor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ChiaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 626
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChiaX

xo xo Gossip Girl
Elmaslar
336
Discord İzni
Minecraft
ChiaX

Discord:

ChiaX#6271

Röportaj #1
Sunucu Kuracaklara Tavsiyeler

Ehityar ile yapılmıştır.

Merhabalar, bu konuda sizlerle apayrı bir seriye geçiyoruz. Güncel sunucuların yöneticilerinden, yeni kurucu adayların tavsiyeler verilen bu konu serisinde, tek amaç yeni açılacak sunuculara destek olmaktır. Röportajımıza geçelim!

Yeni sunucu açacak olan arkadaşlara önerileriniz nelerdir?

"Önerim Şu Yeni Bir Sunucu Açmak İçin özen gösterilmesi şart diğer sunuculardan daha farklı sistemler kaliteli ekip ve adaletli olunması çok önemli."

Sunucunun ilk oyunu olarak yeni kurucu olacaklara hangi oyunu önerirsiniz?

"Survival Öneriyorum bu aralar survival i sevenler çok helede 1.8 sürümünde olan sunucular tutabilir."

Sunucu ilk kez açıldığında, makine en az kaç GB olmalıdır?

" Pakete Bağlı Bu Konu kendimden örnek verirsem 6 Gb ile 60+ kişi sunucu kaldırdı paket optimizasyon olmalıdır sunucuda lag ne kadar az olursa oyuncular o kadar beğenirler. "

Hangi hosting firmasını önerirsiniz?

"Keyubu öneriyorum."

Eklemek istediğiniz bir şey var mı?

" Sabır Gerektiren bir şey bu oyuncum yok diye üzülmeyin daha fazla."

Konumu okuduğunu için teşekkür ederim. Umarım, faydalı olmuştur ve sunucu kuracak arkadaşlara bir ışık gösterebilir. Devamı diğer konularda, görüşmek üzere!

Teşekkürler @Ehtiyar

Bu tür sunucu sahipleriyle röportaj yapmanız gerçekten çok hoş olmuş ki sunucu sahibi bana çok samimi geldi. Mutlaka devamı gelsin :)) <3

Bu tür sunucu sahipleriyle röportaj yapmanız gerçekten çok hoş olmuş ki sunucu sahibi bana çok samimi geldi. Mutlaka devamı gelsin :)) <3

Devamı gelecek, tüm güncel sunucular ile özelden iletişim kuruluyor. <3

Güzel Olmuş Teşekürler @ChiaX

" Sabır Gerektiren bir şey bu oyuncum yok diye üzülmeyin daha fazla." | Bunun yanına bir açıklama getirsen güzel olurdu, "Oyuncum Yok, Üyelerimi göndereyim farklı sunucularda reklam yaptırayım oyuncuları benim sunucuma gelsin." 8 Ay önce sunuculara üyelerini gönderiyordun reklam yapıyordun ne ara unuttun, Kanıt istedin attıktan sonra cevap vermeye bile yüzün kalmadı.

Güzel bir röportaj olmuş devamını iple çekiyorum

Güzel Olmuş Teşekürler @ChiaX

Rica ederim, ne demek! <3

" Sabır Gerektiren bir şey bu oyuncum yok diye üzülmeyin daha fazla." | Bunun yanına bir açıklama getirsen güzel olurdu, "Oyuncum Yok, Üyelerimi göndereyim farklı sunucularda reklam yaptırayım oyuncuları benim sunucuma gelsin." 8 Ay önce sunuculara üyelerini gönderiyordun reklam yapıyordun ne ara unuttun, Kanıt istedin attıktan sonra cevap vermeye bile yüzün kalmadı.

Bundan sonra röportajların yayınlanması için uzun ve daha açıklayıcı yazı şartı getirildi. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :evet:

Güzel bir röportaj olmuş devamını iple çekiyorum

Devamı gelecek! :<3:

YİNE HARİKA YARARLI Bİ İÇERİK TEŞEKÜRLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl