Rehber Röportaj #4| Sunucu Kuracaklara Tavsiyeler | GizemliOyuncu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ChiaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 736
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChiaX

xo xo Gossip Girl
Elmaslar
336
Discord İzni
Minecraft
ChiaX

Discord:

ChiaX#6271

Röportaj #1
Sunucu Kuracaklara Tavsiyeler

GizemliOyuncu ile yapılmıştır.

Merhabalar, bu konuda sizlerle apayrı bir seriye geçiyoruz. Güncel sunucuların yöneticilerinden, yeni kurucu adayların tavsiyeler verilen bu konu serisinde, tek amaç yeni açılacak sunuculara destek olmaktır. Röportajımıza geçelim!

Yeni sunucu açacak olan arkadaşlara önerileriniz nelerdir?

"Öncelikle Güzel Ve kaliteli Sistemler Yapsınlar ve kendilerine sağlam bir kemik kitle tutsunlar."

Sunucunun ilk oyunu olarak yeni kurucu olacaklara hangi oyunu önerirsiniz?

"Skyblock veya Faction"

Sunucu ilk kez açıldığında, makine en az kaç GB olmalıdır?

"Oyuna ve türe göre değişir."

Hangi hosting firmasını önerirsiniz?

"Batihost öneriyorum."

Eklemek istediğiniz bir şey var mı?

"Hayır, teşekkürler."

Konumu okuduğunu için teşekkür ederim. Umarım, faydalı olmuştur ve sunucu kuracak arkadaşlara bir ışık gösterebilir. Devamı diğer konularda, görüşmek üzere!

Teşekkürler @IYBK !

Gerçekden yararlı konular açıyorsunuz yeni sunuculara ışık tutmak güzel bir şey ve siz bunu fazlasıyla yapıyosunuz

Bu röportaj konuları her ne kadar çoğalmış ve klişeleşmiş olsa da, bu kadar seviye düşeceğini düşünmemiştim doğrusu. Bence soruların ve cevapların biraz daha yararlı bir biçimde uzatılması gerek. 5 soruluk bir röportaj, 10 saniye mi sürdü?

Bu röportaj konuları her ne kadar çoğalmış ve klişeleşmiş olsa da, bu kadar seviye düşeceğini düşünmemiştim doğrusu. Bence soruların ve cevapların biraz daha yararlı bir biçimde uzatılması gerek. 5 soruluk bir röportaj, 10 saniye mi sürdü?

Bence de doğrusun. Her yerde, her forumda röportaj konuları çıkıyor. Artık açılmasın diye dua ediyordum ben de işte en son.

Bence de doğrusun. Her yerde, her forumda röportaj konuları çıkıyor. Artık açılmasın diye dua ediyordum ben de işte en son.
Öncelerden bahsediyorum, şimdiye dek çokça gördüm bu röportaj işlerini. Kalitesizleşmesini geçtim, fikrin bir değeri kalmadı ilk çıkışından bu yana. Sağolsun fikri yaşatmaya çalışanlar da kaliteyi yok etti.

Öncelerden bahsediyorum, şimdiye dek çokça gördüm bu röportaj işlerini. Kalitesizleşmesini geçtim, fikrin bir değeri kalmadı ilk çıkışından bu yana. Sağolsun fikri yaşatmaya çalışanlar da kaliteyi yok etti.

Konumu beğendiğin için teşekkürler. :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl