Çözüldü ronemacraft sorunsalı sunucu sahipleri ve adaletsizlikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ranex

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Rane

Discord:

r4n3

Oyun Modu (Towny)
Merhabalar ben Ranex,
play.ronemacraft.com da legend vip satın almıştım ( yüksek vip ) bir kişi t spawn trapsız vs dedi gittim fakat spawnlandığım noktada adam pvp açıp beni kesti bende moreos adlı yetkiliye dc ye ulaştığımda bana o tür trapın yasak olmadığını ve itemlerimin iade edilmeyeceğini ifade etti bende tamam dedim bugün aynı şeyi ben yaptım fakat 1 ay ban yedim yani anlayacağınız sunucu hem pay to win hemde haksızlık adaletsizlik para kazanma uğruna yapılmış bir sunucu görselleri bırakıyorum alttaki video benim öldüğüm sahne attığım fotoğraf da talepdeki güzel sözcükleri

sonlara doğru kesiyolar
buda fotoğraf
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Haklısınız ya da haksızsınız, o konuda bir sözüm yok.

Fakat onlarca, hatta belki yüzlerce kişinin oynadığı bir sunucu yönetiyorsun, destek talebinde "Boş yapma, her şeyi gördüm." diye oyuncuya aksi kanıt dahi sunmadan talep kapatıp ban atıyorsun.

Ben mi fazla profesyonelim yoksa bu adam mı şansa bala sunucu tutturdu diye düşünmeden edemiyorum.

Merhabalar, bu konu üzerinde kendileriyle talep açarak iletişimi kurduk ve gerekli cevabı verdik. Atılan videoda trap'e dair herhangi bir yeterli kanıt göremedik ve kendilerine böyle bişeyin yasak olduğunu ancak yeterli kanıt olursa oyuncuların banlanacaklarını ifade ettim. Attıkların kanıtı 4-5. kez izliyorum ancakki atılan videoda sizlerde izlerseniz oyuncu kendisi chate gel benim t spawnımda şu eşyayı beleşe veriyoruz gibi söylemler yani o t spawn bölgesine çekmeye yönelik bir chate mesaj göndermiyor. Eğerki chate spawnlarına çekmeye yönelik bir mesaj görseydik tabikide işlem uygulanırdı. Biz hiç bir zaman böyle bir hata yapmayız ve ekibimizle dikkat ederek tüm taleplere cevap vermekteyiz. Kendilerininde banlanması tamamiyle aynı şeyi yapıp chate t spawn'a çekmeye yönelik mesajlar atarak yapmalarıydı. Zaten dikkat edersenizde videoda arkadaş kendisi t spawn'a gidiyor, yok burada trap vs var gidemezsin gibi yönelikte herhangi bir koruma vs alınamaz. Sırf ismi trapsız diyede bu gideceğin anlamına gelmez.
Oyun Modu (Towny)
Merhabalar ben Ranex,
play.ronemacraft.com da legend vip satın almıştım ( yüksek vip ) bir kişi t spawn trapsız vs dedi gittim fakat spawnlandığım noktada adam pvp açıp beni kesti bende moreos adlı yetkiliye dc ye ulaştığımda bana o tür trapın yasak olmadığını ve itemlerimin iade edilmeyeceğini ifade etti bende tamam dedim bugün aynı şeyi ben yaptım fakat 1 ay ban yedim yani anlayacağınız sunucu hem pay to win hemde haksızlık adaletsizlik para kazanma uğruna yapılmış bir sunucu görselleri bırakıyorum alttaki video benim öldüğüm sahne attığım fotoğraf da talepdeki güzel sözcükleri

sonlara doğru kesiyolar
buda fotoğraf
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Haklısınız ya da haksızsınız, o konuda bir sözüm yok.

Fakat onlarca, hatta belki yüzlerce kişinin oynadığı bir sunucu yönetiyorsun, destek talebinde "Boş yapma, her şeyi gördüm." diye oyuncuya aksi kanıt dahi sunmadan talep kapatıp ban atıyorsun.

Ben mi fazla profesyonelim yoksa bu adam mı şansa bala sunucu tutturdu diye düşünmeden edemiyorum.
Bu tarzda açıklamaları 2-3 kere net bir şekilde cevap vermemize rağmen devam eden kullanıcılara yazmaktayız. Bizlerde bir insanız ve günde yüzlerce talep açılıyor, herşeyle bir ilgilenme zamanımız var. Bazı taleplere net bir cevap verilmesine rağmen 2-3 saat belkide 12 saat üzeri uzadığı oluyor.

Oyun Modu (Towny)
Merhabalar ben Ranex,

sonlara doğru kesiyolar
buda fotoğraf

+ olarak bir çok sunucuya göre fiyatlarımız gayet uygun ve bir çok eşyayı istersek siteden satabiliriz. Dikkate alırsanız satılan eşyalar kısıtlı ve az, bu p2w konusuda açıkcası böyle yorumları fazlasıyla önemsemiyoruz. Kişisel bir sorun amaki böyle bir söylemde bulunuyorsanızda gerekli cevabı bu fikriniz değişene kadar sürdürürüm.

Son düzenleme:
Merhaba, forum yönetiminin sunucun nasıl yönetildiğine dair işlem yapma veya yapılan işlemlere karışma gibi bir yetkisi yoktur bu tamamen her kurucunun kendi inisiyatifindedir yaşadığınız olay için üzgünüm fakat elimizden bir şey gelmiyor iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl