Rollet Team - Discord Botu

Jotheyc

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
38
Minecraft
Jotheyc

Discord:

Jotheyc#7331

rollet.jpg

Selamlar arkadaşlar, bu gün sizlere Rollet Team ekibi için yapılmış bir discord botu tanıtacağım, botumuzun tam olarak 36 adet komutu bulunmakta kategoriler olarak ise moderasyon, kullanıcı, sunucu, eğlence, bot, müzik olarak ayrılıyor. Bota fazla saçma şeyler ekleme gereği duymadım.
Buraya az resim attım fakat, gelip görebilirsiniz.

Komut listesi:
unknown.png

unknown.png

Hatalı, eksik kullanım da verilen hata.
unknown.png

Yetersiz yetki hatası.
unknown.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
İdare eder bence

Uzun aylardan beri alışık olduğumuz klasik komutlu botların yanı sıra çok daha özgün komutların olduğu hoş bir bot olmuş ki eline sağlık ?

Beğenmedim

Son düzenleme:
Silindi.

Son düzenleme:
Farklı bir şey göremedim.

HERKESİN DİKKATİNE!
Bu arkadaş, Rollet Team'ın asıl sahibi olan Vantoxic(Arda)'yı kandırmış ve discord sunucusunu kendi üzerine almıştır. Ardından Arda'yı sunucudan atmıştır. Satın alım yapmadan önce bu arkadaşın bu davranışını da göz önünde bulundurun.

Başka bir forumda, yaptığı tasarımlarda da tasarımlarını Anathory'den alıntıladığını, bizzat Anathory yazmıştır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şu anda Rollet Team'ın yöneticiliğini yapan bu arkadaş, gerçek yönetici değildir. Lütfen bu arkadaşa itibar etmeyiniz.

Başka forumlarda da kendisinin dolandırıcı olduğu söylenmiştir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

HERKESİN DİKKATİNE!
Bu arkadaş, Rollet Team'ın asıl sahibi olan Vantoxic(Arda)'yı kandırmış ve discord sunucusunu kendi üzerine almıştır. Ardından Arda'yı sunucudan atmıştır. Satın alım yapmadan önce bu arkadaşın bu davranışını da göz önünde bulundurun.

Başka bir forumda, yaptığı tasarımlarda da tasarımlarını Anathory'den alıntıladığını, bizzat Anathory yazmıştır.

Şu anda Rollet Team'ın yöneticiliğini yapan bu arkadaş, gerçek yönetici değildir. Lütfen bu arkadaşa itibar etmeyiniz.

Başka forumlarda da kendisinin dolandırıcı olduğu söylenmiştir.

Gerekli kanıtlar yönetime sunuluyor, farkındaysan eski bir tasarım şuan .psd si bende bulunmuyor bile iğrendim o tasarımdan artık sildim bile :))

Klasik bot.

SS'ler bana ait değildir, Vantoxic'e aittir. Gerekli kanıtları buradan yönetime sunuyorum.

Kanıt
,
,
,
Kanıtlar bu kadar.

Ayrıca Discordu Aldığının Kanıtı için

@Jotheyc Adlı kişiye güvendim ve ekibime aldım ancak İlk önce beni ikna edip yönetici oldu ve Sonrada discordu yenileyeceğim diyerek discordu benden aldı ve banladı gerekli kanıtlarımı aşağıya atıyorum.

Kanıt
,
,
,
Kanıtlarım bu kadar.

Ayrıca benden Discordu Aldığının Kanıtı için

Lütfen bu kişinin ekibinden birşey almayınız ve itibar etmeyiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl