Fark ettiysen forumda yeni değilim. Minecraft üzerinde roleplay açmayı düşünüyorumFivem için mi açtınız konuyu yanlış yere açtınız burası tamamen minecraft platformu @IExlusive
ilsavis
TR piyasası için düşünüyorsan inan değmez. Türkiye'de Minecraft üzerinde ne yapılırsa yapılsın Roleplay tutmuyor.Fark ettiysen forumda yeni değilim. Minecraft üzerinde roleplay açmayı düşünüyorum
ilsavis
Niyeymiş o? Olsa güzel olur ama olmadığında da pek tabii oluyor yani :Dses olmadan rp olmaz
olmuyo kanka conconcraft dediler 1 hafta sarıyo 2 hafta sarıyo ama olmuyor maalesef fivemci olarak söylüyorum sesli çok ayrıNiyeymiş o? Olsa güzel olur ama olmadığında da pek tabii oluyor yani :D
minecraft üzerin RP olurmu bilmiyorum tutmaz gibi RPFark ettiysen forumda yeni değilim. Minecraft üzerinde roleplay açmayı düşünüyorum
six#6186
Türkiye'de ne yaparsanız yapın Roleplay tutmaz. Yapımı da çok masraflı olduğu için zarara girersiniz. İlla ki Roleplay diyorsanız başka oyuna yönelmenizi ya da Minecraft'ta Roleplay "benzeri" Survival tarz bir sunucu açmanızı öneririm.
Herkese merhaba
Roleplay Sunucusu için plugin paketi arıyorum. Paket son sürüm olacak.
İçerisine hiçbir yerde görmediğim özellikleri eklemeyi düşünüyorum bunun için bir liste hazırladım.
Yeteneğinize güveniyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
CemreK#8078
ilsavis
six#6186
20 oyuncuyla, hatta 50 oyuncuyla bile yeterli gelir elde edilebileceğini sanmıyorum. En fazla 2-3 ay dayanır.Yani aslında şöyle, tutmaz demek de bir yönden yanlış. Sadece oyuncu sayısı biraz düşük oluyor. Ancak iyi bir şekilde bir sunucu kurulur, yönetilir, ilgili platformlarda duyurular yapılırsa stabil olarak ortalama 40-50 oyuncu olur (yaz tatilinde). Ancak bu ivmeyi yakalamak zor, yorucu ve uğraştırıcı.
Zamanında Payidar diye modlu bir medieval RP sunucusu vardı. Ortalama aktif 20 kişiydi ama 20 kişiyle bile oyun güzel dönüyordu. Bu sunucunun kurucusundan belki tavsiye ve yardım alabilirsiniz.
ilsavis
Gelir elde etme amacı varsa zaten hiç girişmesin...20 oyuncuyla, hatta 50 oyuncuyla bile yeterli gelir elde edilebileceğini sanmıyorum. En fazla 2-3 ay dayanır.
Xanny#3333
ses olmadan rp olur, launcher çıkartmadanda ses olur.olmuyo kanka conconcraft dediler 1 hafta sarıyo 2 hafta sarıyo ama olmuyor maalesef fivemci olarak söylüyorum sesli çok ayrı
six#6186
Eğlencesine o kadar para ve emek sarf edecek birisi varsa olabilir.Gelir elde etme amacı varsa zaten hiç girişmesin...