Çözüldü ROLEPLAY CHAT SKRİPTİNDE CHAT MESAJI KENDİNİ TEKRARLIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kempil1

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Kempil1

Discord:

K3M4L#8505

Evet başlıkta belirttiğim gibi hata ekte hatanın fotoğraflı halini gösterdim acil çözüm yollaya bilir misiniz

Ekli dosyalar

• 2021-01-20_20.16.07.png
    2021-01-20_20.16.07.png
    544 KB · Görüntüleme: 71
Fotoğrafta sadece s yazdım ekteki gibi oluyor anlaşılır değildir diye tekrar attım.
2021-01-20_20.32.55.png

send "(&6%{rpg.isim.%player%}%) %player% &7>> &f%message%" to player şunu silin gereksiz.

send "(&6%{rpg.isim.%player%}%) %player% &7>> &f%message%" to player şunu silin gereksiz.
Dediğinizi denedim. Aynı mesaj 2 kere gitmiyor artık evet fakat sürekli kendini tekrarlamaya devam ediyor.

Mesela sa yazdım diğer yazdığımda bi kere daha sa yazarsam sasa çıkıyor tekrar bir şey yazarsam yazdığım şey eski yazdıklarımla beraber geliyor bunun bir çözümü yok mudur?

JavaScript:
command /ismim:
    trigger:
        send "%{rpg.isim.%player%}%"
Şu komudu skriptinize ekleyip sonucu benimle paylaşır mısın?

Komutta adımı gösteriyor kendini tekrarlamıyor fakat bunu diğer komutlarda nasıl yapacağım

Chate bir kere s yazdığımda 2, 2. kez yazdığımda 4 tane mi yoksa 3 tane mi s çıkıyor?

İşte az önce yazdıklarıma yeni yazdığımı ekliyor

Bunları tek tek yazdım.

Ekli dosyalar

• 2021-01-20_21.08.43.png
    2021-01-20_21.08.43.png
    368,4 KB · Görüntüleme: 61
Çok saçma. Bu tüm komutlarda mı oluyor? Mesela kf de oluyor mu arg 1 i katlayarak atıyor mu?

Evet hepsinde aynı

skriptte kullandığınız pluginler hariç tüm pluginleri dosyalarıyla beraber farklı bir dosyaya atın panel dosyanız ile alakasız olan ve tekrar deneyin

Deneyip döneceğim

Evet bir pluginden kaynaklanıyormuş onu buldum. Konuyu kapatabilirsiniz çözüldü teşekkür ederim yardımlarınız için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl