Bulundu RokeCraft Network | YAKINDA AÇILACAK OLAN SUNUCUMUZ İÇİN ARKADAŞLARIMIZ ARIYORUZ!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cathrny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.867
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cathrny

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
89
Minecraft
Cathrny

Discord:

Cathrny

RokeCraft, Yetkili Alım Açıklaması

Selam MC-TR üyeleri, yaza doğru açacağımız sunucumuz için ekip arkadaşlarımızı arıyoruz.
Alımlarımız; Yardımcı (1), Asistan (2), Mimar (1), Tasarımcı (1), Rehber (3), Youtuber (2).

Alım Formu

Adın:
Soyadın:
Yaşın:
İstediğin yetki:
Discord adresiniz:
Tecrübeleriniz:
Günlük aktiflik süreniz:
Neden yetkili olmak istiyorsun:

Formu doldurup konumuza gönderiniz, discord adresinizden biz size ulaşacağız, bol şanslar :)

Adın: İsmail
Soyadın: Bağcı
Yaşın: 16 ( 3 Ay Sonra 16 Ya Giricem )
İstediğin yetki: Asistan / Rehber
Discord adresiniz: NameIsTakenM8#2906
Tecrübeleriniz: 4 Swde Rehberlik Yaptım / 2 Serverda Modluk / 1 Serverda Builderlık
Günlük aktiflik süreniz: Yaz Mevsiminde Günün Uzun Bir Süresi Aktifim ( 4-6 Saat Arası )
Neden yetkili olmak istiyorsun: Serverlarda Yetkili Olup Oyuncularla İlgilenmek Hoşuma Gidiyor

Adın: İsmail
Soyadın: Bağcı
Yaşın: 16 ( 3 Ay Sonra 16 Ya Giricem )
İstediğin yetki: Asistan / Rehber
Discord adresiniz: NameIsTakenM8#2906
Tecrübeleriniz: 4 Swde Rehberlik Yaptım / 2 Serverda Modluk / 1 Serverda Builderlık
Günlük aktiflik süreniz: Yaz Mevsiminde Günün Uzun Bir Süresi Aktifim ( 4-6 Saat Arası )
Neden yetkili olmak istiyorsun: Serverlarda Yetkili Olup Oyuncularla İlgilenmek Hoşuma Gidiyor
discorddan iletişime geçildi

Adın: Anılcan
Soyadın: Barsan
Yaşın: 15
İstediğin yetki: Yardımcı/assistan
Discord adresiniz:Anılcan#6978
Tecrübeleriniz: 7 Defa sunucu Kurdum Okul Sebeblerinden Kapatmak zorunda kaldım Kurdugum sunucuların onlinesi güzel olurdu gennellikle + 30 dan fazla sunucuda yetkili olarak çalıştım plugin bilgim var Skript kodluyabilirim az çok
Günlük aktiflik süreniz: 9 10 saat hafta sonları 16 20 saat arası
Neden yetkili olmak istiyorsun: Bilgilerimi Başka Sunuculara Da Aktarmak İsterim Serverinize Yardımcı Olmak İsterim Bilgilerim Çoktur beni Seçerseniz Memnun Kalacağınıza Eminim

Logondaki R harfi değilde arkaplanı ben özel blurladım yaptım eskiden kullanıyordum onu güzel çarpmışsın
Kanıt olarak eski hesabıma yüklemiştim logoyu

Adın: Kadir
Soyadın: Kayacan
Yaşın: 19
İstediğin yetki: Yardımcı / Asistan
Discord adresiniz: LyrexLP#9411
Tecrübeleriniz: 4 hubda calıstım baya beni beğendiler ben onları onlarda beni sevindirdi,
Günlük aktiflik süreniz: 8,9 saat .
Neden yetkili olmak istiyorsun: Sunucumuz ' a hizmet vermek , Yükseklerde tutmak dillerde gezittirmek istiyorum ve alın terimle çalışırım.. Sevgili Saygılı ve haşır neşirli oyuncuyumdur, Sevgiler Saygılar ...

Adın: Leyla
Soyadın: Acar
Yaşın: 17
İstediğin yetki: Asistan
Discord adresiniz: Leyla | OB#2847
Tecrübeleriniz: "ORDERBİLİŞİMDE" orderbilişim.com da minecraft a destek veriyorum.
Günlük aktiflik süreniz: 8-9 saat
Yardım etmek / Adaletli davranmak /

Adın: Arda Ahmet
Soyadın: Yavuz
Yaşın: 13,
İstediğin yetki: Yardımcı
Discord adresiniz: Soofly#7803
Tecrübeleriniz: Değerli, oyuncularımıza en iyi bilgilendirme ve server düzenini en iyi şekilde sağlayabilen birisiyim.
Günlük aktiflik süreniz: Biliyorsunuzdur, okullar neredeyse kapanıyor. Kapanasıya kadar 7-10 saat, okul olmadıkları ve boş günler ise 15-25 saat.
Çünkü, kendimi daha iyi yerlerde geliştirmek ve değerli oyunculara farklı bir atmosfer oluşturabilmek.

Tasarımcı bulunca değiştiririm, tamam ?
Umrumda değil kullanabilirsin birden görünce şaşırdım acemiyken geçici olarak 1-2 günlüğüne kullandığım birşey zaten %100 bana ait bir çalışma değil iyi forumlar.

Umrumda değil kullanabilirsin birden görünce şaşırdım acemiyken geçici olarak 1-2 günlüğüne kullandığım birşey zaten %100 bana ait bir çalışma değil iyi forumlar.
Teşekkürler :)

Adın: Deniz
Soyadın:Çulhaoğlu
Yaşın:14
İstediğin yetki:Yardımcı/Asistan/Rehber
Discord adresiniz:! ∞✯Denizculh✾#1452
Tecrübeleriniz:Önceden kendi sunucumu açtı ve birçok sunucuda yetkili olarak yer aldım. Komutların çoğunu biliyorum ve yardımcı olmayı severim.
Günlük aktiflik süreniz:En az 2-3 saat
Yardımcı olmak ve sunucunuzun gelişmesine yardım etmek. Oyuncuların mutlu olmasını sağlamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl