Skript Paylaşımı Robot Milenium ! GELİŞTİRİLEBİLİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BilgisizOyuncuTR

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
64
Minecraft
AhmetBey07

Discord:

Ahmet Bey#0960

Milenium Kimdir ?
Milenium Bir Yapay Zekadır. Ama Başka Yapay Zekalar Gibi Değildir Hem Manuel Hem de Otomatik Bir Şekilde Mute Atabilir. Oyunculara Yardımcı Olabilir. Rehberlere Ve Yetkililere Kolaylık Sağlıyabilir.
Test Edildimi Kasıyormu ?
Kendi Serverim Üzerinde Test Ettim Rami 6 GB Hiç Kasmadı Ama Çok Az Yani 2 GB Ram Serverlerde Pek Önermiyorum Ama Bu Skript V1 Olduğu İçin V2 Veya Daha Sonrasında Daha Düşük Bütçeli Serverleri Düşüneceğim.
Peki Sıkıntı Çıkarsa Ne Yapacağım ?
Discord: ✠ Bilgisiz Oyuncu ✠#0960
Kod Nerede ?
Kodu Kaldırdım Çünkü Yapay Zekamı Geliştirmeye Aldım.
Görseller ?
2020-01-16_09.43.33.png

2020-01-16_09.44.14.png

2020-01-16_09.47.05.png

2020-01-16_09.47.13.png

Ekli dosyalar

• 2020-01-16_09.47.05.png
    2020-01-16_09.47.05.png
    255,1 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
başlık hatalı. if else ile yapay zeka yapılamaz. olsa olsa bir çok değer sorgulayan robot olur.
ayrıca chat silmek için loop kullanabilirsin. 200 kere boş broadcast atmana gerek yok.

başlık hatalı. if else ile yapay zeka yapılamaz. olsa olsa bir çok değer sorgulayan robot olur.
ayrıca chat silmek için loop kullanabilirsin. 200 kere boş broadcast atmana gerek yok.

Cevabınız İçin Teşekkürler Ama İf Else İle Yapay Zeka Yapılabilir. Sohbet Silmede Loop Kullanmak İstemedim Bu Bana Kalmış. Ve Ayrıca Otomatik Mute Sistemi Bulunuyor !

Cevabınız İçin Teşekkürler Ama İf Else İle Yapay Zeka Yapılabilir. Sohbet Silmede Loop Kullanmak İstemedim Bu Bana Kalmış. Ve Ayrıca Otomatik Mute Sistemi Bulunuyor !
yapılamaz! yapay zeka tanım olarak çok başka.

Teşekkürler Yorumunuz İçin Kodları Kaldırdım Yenileyip Tekrar Yayınlayacağım.

teşekkürler...

Skript ile yapay zeka yapılabileceğini düşünmüyorum. Yapay zekaya kullanabileceği kodları verirsin oda rastgele bir şekilde kodları dener, eğer o kodları doğru yapmışsa puan verilir ve bunun üzerinden devam edilir. Yapay zekada otomatikman o durumda ne yapacağına karşı bilgiler oluşturur. Yani kısaca sizin yapacağınız tek şey yapay zekaya bilgi vermek. If else gibi şeylerle robot yapılabilir, bir yapay zeka değil.

Yapay zekâ çalışmaları genellikle insanın düşünme yöntemlerini
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ederek bunların benzeri yapay yönergeleri geliştirmeye yöneliktir.

Wikipedia da böyle bir tanım mevcut, sizin skriptinizle bu tanımın neresi benziyor?

Milenium Kimdir ?
Milenium Bir Yapay Zekadır. Ama Başka Yapay Zekalar Gibi Değildir Hem Manuel Hem de Otomatik Bir Şekilde Mute Atabilir. Oyunculara Yardımcı Olabilir. Rehberlere Ve Yetkililere Kolaylık Sağlıyabilir.
Test Edildimi Kasıyormu ?
Kendi Serverim Üzerinde Test Ettim Rami 6 GB Hiç Kasmadı Ama Çok Az Yani 2 GB Ram Serverlerde Pek Önermiyorum Ama Bu Skript V1 Olduğu İçin V2 Veya Daha Sonrasında Daha Düşük Bütçeli Serverleri Düşüneceğim.
Peki Sıkıntı Çıkarsa Ne Yapacağım ?
Discord: ✠ Bilgisiz Oyuncu ✠#0960
Kod Nerede ?
Kodu Kaldırdım Çünkü Yapay Zekamı Geliştirmeye Aldım.
Görseller ?
Ekli dosyayı görüntüle 102546

Ekli dosyayı görüntüle 102547

Ekli dosyayı görüntüle 102549

Ekli dosyayı görüntüle 102550
çok güzel olmuş ellerine sağlık

Skript ile yapay zeka yapılabileceğini düşünmüyorum. Yapay zekaya kullanabileceği kodları verirsin oda rastgele bir şekilde kodları dener, eğer o kodları doğru yapmışsa puan verilir ve bunun üzerinden devam edilir. Yapay zekada otomatikman o durumda ne yapacağına karşı bilgiler oluşturur. Yani kısaca sizin yapacağınız tek şey yapay zekaya bilgi vermek. If else gibi şeylerle robot yapılabilir, bir yapay zeka değil.
Çok haklı bir yorum. Yapay zeka yerine başka bir isimle değiştirmeni öneririm çünkü yapay zeka yapamazsın diye düşünüyorum.

Otomute V3 skripti ve eskiden paylaşılmış Jarvis skriptinin birleşiminden oluşmuş bir skript. Geliştirme vs. göremedim pek. Bu skript doğrusunu söylemek gerekirse mutfak robotundan farksız. Mutfak robotundada tuşa basarsan bir işlemi yapar o kadar. Senin skriptinde bu işlevi görüyor bir yazı yazıyorsun onu uyguluyor ve bu komutların önceden tanımlanmış olması gerekiyor. Gereksiz sunucuyu yoracak bir skript bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl