LavivaSurvival
Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
- Elmaslar
- 304
- Minecraft
- KuyuSuyu
Discord:
profesor7037
- Minecraft Sürümleri
- 1.21.x
Roblox'ta zaman geçirdiğim sırada Speed Keyboard oyununa denk geldim ve oynadıkça oyunun temposuna hayran kaldım. Minecraft'taki klasik parkur eklentilerinin yerini; hız, tempo ve gelişmiş seviye sistemleriyle çok daha keyifli bir deneyimin alabileceğini düşünerek bu projenin bir replikasını hazırlamaya karar verdim. Şimdi, üzerinde çalıştığım bu modu detaylıca tanıtmak istiyorum. Görüşlerinizi, eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum!
NOT: Oyunun kısaca amacı yürüdükce hız level atlıyosun ve hızın artıyo ne kadar çok yürürsen o kadar hızlanırsın. kendini geliştirmek için ise sadece yürümek yetmiyo bölümleri geçip bölüm sonlarındaki kupaları alabilirsin ilk bölümün sonunda ister kupa alırsın istemezsende devam edersin devam ettikce kupa kazanma miktarın artıyo o yüzden başlarda düşük kupalar alıp ilerleyen kısımlarda yüksek kupalar elde edersin ve market kısmından güçlendirmeleri alırsın. (Güçlendirmeler ne işe yarar dersen her yürümende normalde 1 adım atmış sayılırken 10k , 50k , 50m adım atmış sayılırsın ve bu sayede ileri bölümleri geçebilir kendini güçlendirebiliyosun.)
Harita kısmı spawn alanı tam bitmedi ama az bir ayarı kaldı
sıralamanın yerleştirileceği yerler hazırlandı ancak sıralama hologramları henüz yerleştirilmedi.
sağ tarafta kupa kastıkca boost alabileceğimiz kısım ayarlandı konunun devamında videolu olarak göstericem.
İlk bölümümüz klasik parkur tarzında aralara düşmeden basitce geçebilirsiniz bu bölümün sonunda 1 kupa kazanıyosunuz az miktar ama mesafede kısa 7-8 seviyeye kadar kasılınır :D
NOT: Oyunun kısaca amacı yürüdükce hız level atlıyosun ve hızın artıyo ne kadar çok yürürsen o kadar hızlanırsın. kendini geliştirmek için ise sadece yürümek yetmiyo bölümleri geçip bölüm sonlarındaki kupaları alabilirsin ilk bölümün sonunda ister kupa alırsın istemezsende devam edersin devam ettikce kupa kazanma miktarın artıyo o yüzden başlarda düşük kupalar alıp ilerleyen kısımlarda yüksek kupalar elde edersin ve market kısmından güçlendirmeleri alırsın. (Güçlendirmeler ne işe yarar dersen her yürümende normalde 1 adım atmış sayılırken 10k , 50k , 50m adım atmış sayılırsın ve bu sayede ileri bölümleri geçebilir kendini güçlendirebiliyosun.)
Harita kısmı spawn alanı tam bitmedi ama az bir ayarı kaldı
sıralamanın yerleştirileceği yerler hazırlandı ancak sıralama hologramları henüz yerleştirilmedi.
sağ tarafta kupa kastıkca boost alabileceğimiz kısım ayarlandı konunun devamında videolu olarak göstericem.
İlk bölümümüz klasik parkur tarzında aralara düşmeden basitce geçebilirsiniz bu bölümün sonunda 1 kupa kazanıyosunuz az miktar ama mesafede kısa 7-8 seviyeye kadar kasılınır :D
Bölüm 2:
Deli zombiye yakalanmadan hızlıca buradan geçmek tabi 8 seviyeden daha düşüksen geçmen çok zor sonrasında rahatlıkla geçiyosun.
Ödül: 3 Kupa.
Deli zombiye yakalanmadan hızlıca buradan geçmek tabi 8 seviyeden daha düşüksen geçmen çok zor sonrasında rahatlıkla geçiyosun.
Ödül: 3 Kupa.
Bölüm 3:
Slimeleri atlatarak geçmek. Slimelere çarpmadan merdiveni tırmanmalısın.
Ödül: 10 Kupa.
Bölüm4:
Basit bir parkur yavaş hızda geçmek zor hızınız artıncada tehlikeli olabiliyor :D
Ödül: 20 Kupa
Basit bir parkur yavaş hızda geçmek zor hızınız artıncada tehlikeli olabiliyor :D
Ödül: 20 Kupa
Bölüm5:
Hızın etkili olduğu patlak köprü bölümü bunda da hızın iyiyse geçersin.
Ödül: 50 Kupa
Bölüm6:
Dalga kovalamaca bölümümüz burada da dalgaya yakalanmadan hızlıca geçmen.
Ödül: 100 Kupa
Bölüm7:
Press makinası ezilmeden hızlıca geçmeye çalışıyosun olayı bu.
Ödül: 150 Kupa
Bölüm8:
Lav yükselmeden tırman tırmanıcan bu kadar yani fazla birşey bekleme.
Ödül: 250 Kupa
Adım atma ve hız detayları action bar kısmında detaylı gözüküyor şuan hız dengesini tam yapamadım ama bölümler tavsiye edilen hızlarda geçiliyo birazda yetenek istiyo tabi.
Kupa kazanma:
Rebirt Menümüz: Kalıcı statlar almak için (Roblox oynayanlar iyi bilir) sıfırlıyosun seviyeni ve sonra tekrar kasılıyosun tabi eskisine göre çok daha hızlı kasılıyosun sadece seviyeni ve hızını kaybediyosun kupaların sıfırlanmıyor.
Kupayla satın alınabilecek güçlendirmeler.
GÜNCELLEME PLANLARI:
1- Koşu bantları eklenicek.
2- Bölüm 9, Bölüm 10, Bölüm 11, Bölüm 12 eklenicek.
3- Harita detaylandırılacak
4- Spawnda eksik kalan kısımlar tamamlanıcak.
5- Admin Eventleri eklenicek.
6- Spawna portal eklenip 2nci dünya yapılacak ve bölüm devamları tamamlanıcak.
1- Koşu bantları eklenicek.
2- Bölüm 9, Bölüm 10, Bölüm 11, Bölüm 12 eklenicek.
3- Harita detaylandırılacak
4- Spawnda eksik kalan kısımlar tamamlanıcak.
5- Admin Eventleri eklenicek.
6- Spawna portal eklenip 2nci dünya yapılacak ve bölüm devamları tamamlanıcak.
çok güzel görünüyor