Bulundu RizSonMC ▸ Yetkili Alımları│MİMAR & MODERATÖR & REHBER │Saygı Ve Sevgi İçerisinde!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MCDemirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.051
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun aleyküm ben DarkAmca dc den istek attım kabul edermisin bu arada skripter alımı varmı

Alımlar Devam Etmekte...

Builder aliminiz aktifse gelebilirim ama beni 2.buildera yerlestiriniz.Build bilgim yeterince iyi

➳ Adınız :bestami
➳ Soyadınız :karakaya
➳ Yaşınız:17
➳ Hangi Yetki :moderatörlük
➳ Başarılarınız (Bilginiz Daha Önemli) :betacraft craftstres weno nw başarım hepsinde %80 i geçmiştir son çalıştığım serverde benle dalga geçtikleri için mute atmıştım ve yetkim elşmden alındı hayatım kısaca yazılmcılık eğitimi alıyorum sınav yapabilirsiniz java gördüm biliyorum pluginde biliyorum skriptleri bir yerden alıp geliştirilmiş halini size sunuyorum
➳ Kendinize Güveniyormusunuz ;güvenim tam
➳ Discord Adresiniz :emoji pati 48#7152

➳ Oyun içi ismim : johny99
➳ Adınız : Berkay
➳ Soyadınız : Korkmaz
➳ Yaşınız : 17
➳ Hangi Yetki : Kurucu / Admin
➳ Başarılarınız (Bilginiz Daha Önemli) :Başarılarım şunlar Wg den anlarım oyun içi performansını Yüksek tutarım Ayriyeten Profesyonel Builderim Voxel Sniper sphere gibi komutların %98 ini biliyorum Oyun içinnde görünüşünü Değiştirerek Daha iyi bir Görünüş elde Ederim

Önceden çalıştığım Sunucular : GameTurkMC - MakroNW - FetihCraft - blachNW OsmanlıCraft NeonCraft Gibi sunucularda Çalışmış bulunmaktayım Ve bu suncuların bazılarında +100 çektik Bu sunucularda yeri Geldi kurucu Yeri Geldi admin yeri Geldi moderatör oldum Baya deneyimliyim Alımınız devam ediyorsa Adminlik için Başvurdum
➳ Kendinize Güveniyormusunuz ; Tabiki evet Kendime Güveniyorum Ve Deneyimliyimdir
➳ Discord Adresiniz :
Discort kulanmıyorum belirli nedenlerden dolayı uzun Zaman önce Kapatım Skype üzerinden İtibarat kurabiliriz Veya Telefon numaramı Verebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl