Çözüldü RiyonaLibs MSTL Sorunsalı VigilantMC (Tasarımlarımı çalması, kopyalaması)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akp zihniyeti gibisiniz kendiniz çalınca sorun yok millet çalınca direkt karaliste cart curt
çalmayan mı var :DD herkes illaki bir şeyi birinden görüp çalmıştır minecraft tasarımlarında bu durum çokça karşıma geliyor komik aslında google üzerinde binlerce kaynak var ama sen gidip aynısını alıp koyuyorsun tasarıma sonra senin tasarımIIını çalıyorlar "BuNlAr BeNiM tAsArImI çAldI" diye konu açıyorsun komik bir kişiliği var yorum yapanlarada ilgiyi başka yerde aramasını istiyor olum piyasadan çekilin gidin kaliteli işler yapamayacaksanız boşuna başkalarının ekmeğine yağ sürmeyin herkes tasarımcı olmuş en iyi tasarımcı asinpw dir bunu herkes biliyor piyasaya yeni türemelerin çıkması yüzünden bu işler buralara kadar geldi bakın dalganıza kumda oynayın

Olm allahın nonamesi her konuda ahraz ahraz yorumlar yapiyon hayatımda ilk defa gördüm seni harbi annanı arayacam senin
noname diyor kendin çok bilindik birisin galiba hayatımda hiç görmedim şu son 2 aya kadar :D

Bu arada Blach ben noname diye laf atacaksan bir de bana atsana :D
Son 2 yılda çok fazla egoist noname türemiş.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Konu incelendiği vakit @RiyonaLibs forum üyesinin izinsizce @Bxkay'ın konu tasarımının üst ve alt ve arka planı kopyalandığı görülmüştür. Konu tasarımı @RiyonaLibs'in sunucusunda kullanıldığı görülmüştür. Konu tasarımının satışı tespit edilmemiştir.

@RiyonaLibs forumdan bir (1) ay süreyle uzaklaştırılmıştır.​

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl