Tüm tasarım düzen sorunlarıyla kaynıyor. Öncelikle belirli bir font büyüklüğü yok. Bir paragrafta açıklamalar diğer paragrafın açıklamalarına kıyasla küçük veya büyük. Başlangıçtan sona dek öne çıkmasını istediğin yerleri belirgin yazarsın, hakkımda vb. kısımları değil.
Fiyatlar kısmındaki ikonlar çok fazla büyük, açıklamalar düzgünce yerleştirilmediğinden tek satıra tek kelime gelen kısımlar iğrenç durmuş. Ayrıca fiyat etiketinin altındaki şekli hiç anlamadım. Ya o kısmı farklı bir şekilmiş gibi göster ya da gölge vb. nitelikler ekleyerek öne çıkmasını sağla.
En alta bakınca gene düzen sorunları görüyorum. Logonu renk değişiminin hemen altına koymuşsun ki çok sıkışık göstermiş. Tasarımlarını daha ferah, rahat yapmayı dene. Ayrıca Instagram: .. yazmak biraz sade kaçmış. Oralara biraz stillendirme ekle ki daha göze hoş dursun.
Genel olarak kullanılan teknikler basit teknikler ve ortaya çıkan şey de tam olarak kusursuz değil. Ya kullandığın teknikleri kusursuzlaştır ya da farklı teknikler seç. Bu çalışmanı forumda acemi tasarımcı adı altında dolanan her bir kişinin yapabileceğine inanıyorum.
Emekler değerlidir fakat her emek karşılık hak etmez. Bol satışlar.