Rive Network | Factions | Ejderha Sistemi | Jackpot | Ve Daha Fazlası!!

Emek Skyblock Olsunmu?

• Evet

Oy: 12 63,2%
  • Hayır

Oy: 7 36,8%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RiveNetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8

Discord:

nytic7

Merhaba!
Kendini Özel Sistemleri İle Gittikçe Farklı Factions Deneyimi Yaşatıcak Bİr Sunucuya Ne Dersin?
Eğer Tam Senlikse Gel!

gradyan-suyesili-acikmavi.gif

killmarket.png

gökyüzü.png

yeraltı.png

arsa.png

pvpmaden.png

tamir.png

edit2.png

Ekli dosyalar

• konutasarımı.jpeg
    konutasarımı.jpeg
    248,6 KB · Görüntüleme: 269
  • spawn.png
    spawn.png
    982,8 KB · Görüntüleme: 66
  • edit.png
    edit.png
    448,8 KB · Görüntüleme: 72
  • RiveNetworks.png
    RiveNetworks.png
    175,5 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 adet mesaj göndermiş olmanız ve 5 adet sunucu içi görsel eklemeniz gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Sunucudaki sistemler çok özel sistemler değil. Yine de başlangıca göre güzel gözüküyor.

Son düzenleme:
ejderha dışında klasik

Sunucumuzdaki buglar düzeltilmiştir. Sunucu Aktif

Server değişik güzel mi kötümü anlıyamadım :D

En son para ile admin felan alınıyordu xD

Para ile admin derken anlayamadım? herkesi deneme rehber olarak başlatıyoruz sonra yükseliyorlar ve 1 tane adminimiz var oda daha sunucu açılmadan öncede görüşüyordum.

Son düzenleme:
Önceden açtığım bir sunucu vardı ondada herkesin yetkisini aldım ve sunucuyu faction oalrak açtım discord sunucumuza beklerim iyi günler.

Sistemler klasik, harita tasarımları kötü, tasarım kötü ileride geliştirilebilir, başarılar

Sistemler klasik, harita tasarımları kötü, tasarım kötü ileride geliştirilebilir, başarılar
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, kendimizi zaman ilerledikçe geliştiriyoruz, Sunucu sistemimiz olarak şuanlık Ejderha sistemi,PvP Drop var ve yeni sistemlerde gelicek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl