rivedijital
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 20
Discord:
netles
Rive Group İş İlanı: Tasarım, Hosting ve PHP Script Firmaları Aranıyor
Rive Group, 2023 yılında kurulmuş olan bir şirketler grubu olarak faaliyet göstermektedir. Amacımız farklı sektörlerdeki başarılı firmaları bir araya getirerek, çeşitli hizmetler sunmak ve müşterilerimize kaliteli çözümler sunmak. Şu an içerisinde 6 ayrı firmayı bünyesinde barındırmaktadır ve bu firmalar işletim sistemleri, scriptler ve diğer teknoloji odaklı hizmetlerle ilgilenmektedir.
İçerisindeki firmalar şunlardır:
Aranan Nitelikler:
Başvuru İletişim Bilgileri: Pm üzerinden veya
iletişim kurabilirsiniz.
Rive Group olarak, sizin gibi yetenekli ve istekli iş firmaları ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Bizimle birlikte başarının parçası olmak için başvurunuzu bekliyoruz.
Rive Group, 2023 yılında kurulmuş olan bir şirketler grubu olarak faaliyet göstermektedir. Amacımız farklı sektörlerdeki başarılı firmaları bir araya getirerek, çeşitli hizmetler sunmak ve müşterilerimize kaliteli çözümler sunmak. Şu an içerisinde 6 ayrı firmayı bünyesinde barındırmaktadır ve bu firmalar işletim sistemleri, scriptler ve diğer teknoloji odaklı hizmetlerle ilgilenmektedir.
İçerisindeki firmalar şunlardır:
- Tasarım Firması: Yaratıcı tasarım alanında uzmanlaşmış bir ekip, görsel çözümler sunarak müşterilerin beklentilerini aşıyor.
- Hosting Firması: Güvenilir ve hızlı hosting hizmetleri sunarak web sitelerinin kesintisiz çalışmasını sağlamaktadır.
- PHP Script Satışı: PHP tabanlı yazılımlar ve scriptlerin satışını yaparak web geliştiricilere ve işletmelere teknolojik çözümler sunmaktadır.
Aranan Nitelikler:
- İlgili alanda deneyime sahip olmak.
- Yaratıcı ve inovasyona açık olmak.
- İşbirliği ve ekip çalışmasına yatkın olmak.
Başvuru İletişim Bilgileri: Pm üzerinden veya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Rive Group olarak, sizin gibi yetenekli ve istekli iş firmaları ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Bizimle birlikte başarının parçası olmak için başvurunuzu bekliyoruz.