Paylaşım RIPCraft OPSkyBlock Plugin Paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
board Bozuluyor 1.9 olarak editleye bilcek adam varmı yaa plss ;((((

Son düzenleme:
ScoreBoard I Nasıl Değiştiricez ?
Liteboard klasörüne gir oradan broads lar klasörüne gir orada 2 tane yml dosyası vardır içini açıp düzenleyebilirsin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Paket güncellenmiştir. 32K görüntülenme ve olumlu yorumlarından dolayı teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Liteboard klasörüne gir oradan broads lar klasörüne gir orada 2 tane yml dosyası vardır içini açıp düzenleyebilirsin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Paket güncellenmiştir. 32K görüntülenme ve olumlu yorumlarından dolayı teşekkür ederim.
linki yenılendımı

ücretsiz olarak paylaşmanız iyi olmuş faction paketide bekliyoruz sizden

Güzel Olabilir.

güzel paket eline sağlık

Çok güzel bir paket çok işime yaradı teşekkürler

bu plugin paketindeki group litepermsmi ne işte onu sildiğim halde grouplar devam ediyor lütfen biri yardım etsin serverimde group prefixleri 2 tane var mesela oyuncu prefixi şu [Oyuncu] iki tane var

Başarılı bir plugin paketi olmuş. Ellerinize sağlık, başarılarının devamını dilerim.

Plugin paketinde essentials göremedim konuda essentials ile ilgili şeyler geçmiş ama ?

Konuda essentials ile ilgili hiçbir şey yok. Essentials yerine mainmc kullandım.
Galiba başta varmış essentials sonradan kaldırmışsınız essentialsdaki mesajları nasıl değiştiriyoruz felan diye soranlar olmuş teşekkürler cevabın için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl