Paylaşım RIPCraft OPSkyBlock Plugin Paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
v4 gelirmi ACABA (:

Ben bunu nasıl aternosa uyarlayabilirim ?

Sağdaki Skor Ölme Ve Öldürme Hatalı Nasıl Düzeltebilirim

Ekli dosyalar

• 2018-07-21_11.02.17.png
    2018-07-21_11.02.17.png
    583,4 KB · Görüntüleme: 374
çalıştır deyince neoluyor (başlat yani)

Biraz Sıkıntı Yaşıyorum Plugin Paketi Mükemmel ama Prefix Degistirmek uzun Suyuo 1haftadır Ugrasıyorum :( Ve Nerdne degistirecegimi bulamadıgın prexiler var lütfen yasrdımcı olun:'(:'(
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

scoeboard gozukmuyor lutfen yarıdmcı olun sunucumu rabisu dan aldım plugin kodlıyıcam ama gozukmuyor yardım :((( lütfen
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Essentials plugininin prefixlerini degistiremiyorum lutfen yardimci olun

Son düzenleme:
Bütün pluginleri hiç dokanmadan sunucuya aktardığım da sunucuma giremeden beni sunucudan atıyor.

haritası var demi market vs

Merhaba çok güzel bi plugin paketi yapmışsın ellerine sağlık ama benim bi sorunum var consol dan op KingBerat yazınca opped KingBerat yazıyo ama oyuna girince /op yazınca yetkiniz yok diyo ? Bi skript felanmı engelliyo engelliyosa napıcam

Merhaba çok güzel bi plugin paketi yapmışsın ellerine sağlık ama benim bi sorunum var consol dan op KingBerat yazınca opped KingBerat yazıyo ama oyuna girince /op yazınca yetkiniz yok diyo ? Bi skript felanmı engelliyo engelliyosa napıcam
Discorddan ekle yardımcı olayim
Fatihblkn67#1883

V4ü Sabırsızlıkla Bekliyorum Harika Efsane Bir Paket.! :)

Herkesde feather board jarı olmayabilir onun yerine lite board falan kullansaydın daha iyi olabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl