~ Fati#1883
TeşekkürlerPaket Başarılı
Biraz tüyolar verirmisin ve map olsa süper olurÖğlen 1 2 gibi yada akşam 5 de gelebilir.
~ Fati#1883
Hobaaa cok hızlı oldu bence bundan sonra v 2.0 gelmeli ( Maplı )v1.2 Güncelleme notları;
➣ Paperspigot'a geçildi
➣ Optimizasyon yapıldı
➣ Pluginlerin configlerin deki hatalar düzeltildi
➣ Yazım hataları giderildi
➣ Yeni 1 ada şekli eklendi
➣ Warp,kit,vipbilgi,bilgi düzenlendi
➣ Event de anahtar vermeme sorunu düzeltildi
➣ Ada açmadan önce kit alıp ada açınca silinmesi düzeltildi
➣ Küfür,reklam koruyucu ve duyuru plugini değiştirildi
➣ Viplerin bazı komutları kullanılmaması düzeltildi
➣ Spawner verme de /sp ver <spawner adı> <verilcek miktar> <oyuncu> olarak ayarlandı.
➣ Rütbe skripti silinip CRanks plugine geçildi
➣ Feathboard kaldırıldı titlemanager scoreboard'u kullanıldı
➣ Yetkililer için yetkili sohbet eklendi
➣ FastCraft plugini eklendi
➣ Gereksiz plugin, skrtiptler kaldırıldı
➣ Yeni skriptler eklendi
➣ Ve daha fazla çözülen sorunlar en önemleri bunlar.
~ Fati#1883
İçindekini mi değiştirdinKardeşim Öncelikle Merhabalar Paket Mükemmel Fakat Ben Paketin İçinde Bulunan Başlat.bat ' a Bastığımda Cmd Gözüküp Hemen Geri Kapanıyor. Çözümü Nedir ? Yardımcı Olursan Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim....
Ekli dosyayı görüntüle 21536
~ Fati#1883
Teşekkürler, türk yapımcılara destek olmalıyız :)Gereksiz hiçbir şey göremedim. Güzel bir temel paket olmuş ayrıca ChatManagerX ve CRanks kullanman sevindirici :))

efekurban
~ Fati#1883
Kullanabilirsin tabipaket güzel olmuş rica etsem kullanabilir miyim?
~ Fati#1883
Winrarin içinde not dosyasını okuyon orda anlattim tab icinde titlemanager den degisterebilirsinMerhabalar O Cmd Sorununu İnternetten Buldum Ve Çözdüm Fakat Ben Serverime Authme Plugini Eklemek İstiyorum Eklediğimde İse Bilinmeyen Komut Diyor Klasörün İçindeki Not Kısmınada Baktım Çözüme Erişemedim Yardımcı Olursanız Sevinirim.[DOUBLEPOST=1521984964,1521981085][/DOUBLEPOST]
TABDAKİ TEXTLERİ NEREDEN DÜZENLEYEBİLİRİM ACİLL YARDIMCI OLURMUSUN ??
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!