Paylaşım RIPCraft OPSkyBlock Plugin Paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paket çok güzel fakat authme eklediğimizde normal oyuncular giremiyor yardımm plsss
Lütfen konuyu okuyun orda anlatmıştım.[DOUBLEPOST=1520075923,1520075848][/DOUBLEPOST]
Güzel bir plugin paketi ama biraz daha geliştirilebilirdi
Çok renkli biraz daha sade paylaşmadan önce biraz daha ayarlarsaydın daha iyi olurdu
Yinede başarılı Tebrik Ederim
Yorumun için teşekkür ederim yavaş yavaş geliştiriyorum.[DOUBLEPOST=1520076035][/DOUBLEPOST]
Paketinizde İtemSpawner Eklentisi Var Mı ?
Konuyu biraz inceleseydin olup olmadığını görebilirdin, paketde kullanılmamıştır.

Güzel Paket. Başarılar :)

Kardeş /register ve /login komudun yazınca Bilinmeyen Komut Yazıyor Nerden Kaldırabilirim ???

Güzel Paket Ve Bu Paketin Kullanıdığı Bir Server Var Yeni Açıldı 2 Gün Oldu Ve 20 Kişi Çekiyo Başarılarının Devamını Dilerim :D

en-komik-capsler-4

Java 8 şartmı hocam

Şu mute atınca RIPCraft >> oyuncu bilmem ne console tarafından susturuldu yazıyor ya orayı nerden düzenleyebiliriz

essentials messagedeki 540 küsür şeyide editledim ancak ona rastlamadım

257.satır muteNotifyFor=§5§lRIP§f§lCraft §e» {1} §7adl\u0131 oyuncu §4{0} §7taraf\u0131ndan §c{2} §7s\u00fcre susturuldu.
messages.properties dan değiştebilirsin o söyledğim yerde yokmuş.

Kardeşim Essentials.Jarı winrar ile aç orada messages.properties gibi bi yml dosyası vardı sanırsam . Oraya girip yapabilirsin ama biraz uzun :). Kolay gelsin....
eyw aga ben yaptım söyledin icin saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl