rip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keremt0rd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 879
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keremt0rd

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
KEREMBABA01

Discord:

Kalem Kerem .-.

topic kapansın konu kardeşim tarafından bilinçsizce açılmıştır

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
arkadaslar 40 tlmi alıp beni dolandırdılar utanmadan biz ole bi sey yapmadık yasal sure baslatıcagız diolar lutfen ifsa edelim site kapansın!!!

Kredi Kartı & Havale / EFT vs. herhangi biri ile satın aldıysan, ödeme geçmişine bakabilirsin. Daha sonra ödediğin miktarın makbuzunu yetkili birimlere iletir isen bu işten kolay ve rahat bir şekilde kurturulursun.

Ben de desteğe bir takım sorular sordum cevap alamadım.

Bu tarz sitelerde ki sorunlarda karakola daha doğrusu bilişim departmanına gitmen seni daha da zora sokabilir. Sonuçta yaptığın şey yani senin yaptığın şey yardım ve yataklık oluyor. Orjinal minecraft hesabı 100 bilmem kaç tl iken senin gidip bunu 20-40 tl ye alman o siteyi desteklemen anlamına gelir. O sitenin başı belaya girer ama senin başının belaya girmeceğinin garantisini kimse veremez.

Ben ilişkin site desteği ile canlı olarak görüştüm.

1.png

Sitenin adını karalamaya çalışmayın.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
arkadaslar 40 tlmi alıp beni dolandırdılar utanmadan biz ole bi sey yapmadık yasal sure baslatıcagız diolar lutfen ifsa edelim site kapansın!!!

Bende bu siteden alışveriş yapıyorum, destekteki arkadaşla da konuştum.
Adamlar gayet iyi, ayrıca denemek için babamın telefonundan ödeme yaptım.

Adamlar direk verdi, hiç bir sorunda olmadı. Konuyu açan kişinin amacı farklı sanırım.
Ayrıca adam bana senin tarafından 10 TL'ye ürün alındığını kanıtlarıyla beraber yolladı.
Adamlardan bedavaya 40 TL'lik ürün istemişsin vermemişler. Bence yaptığın çok yanlış. Haksızsın ayrıca.

Böyle sitelerden almak yerine Minecraft.Net üzerinden alsaydın keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl